Κόσμος

“Αδούλωτη Κερύνεια”: Κλείνετε τα αυτιά στις ηττοπαθείς προτροπές των “γνωστικών” υπηρετών της κατοχής και των ξένων συμφερόντων

——-

Η ακολουθούμενη διαχείριση του Κυπριακού και η διαχρονική επιτυχία της Βρετανικής Διπλωματίας να κρατά Ηγέτες μας, πειθαρχημένους εκτελεστές των παράνομων και άνομων ΒρετανοΤουρκικών σχεδιασμών για διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας , έχει απαλλάξει την Τουρκία από τις ενοχές και τις ευθύνες που τη βαρύνουν ως εισβολέα, κατακτητή, βιαστή των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μας, και εγκληματία πολέμου σε βάρος της Κύπρου και του Λαού μας. Έχει μετατραπεί η Τουρκία, σε ενδιαφερόμενο μέρος το οποίο καλείται να “συμβάλει” στη λύση δικοινοτικών διαφορών μεταξύ των μουσουλμάνων και των Χριστιανών στην Κύπρο και μάλιστα πάντοτε υπό όρους συνθηκολόγησης μας, τους οποίους θέτει ως κατακτητής. Αυτό γίνεται και επιτυγχάνεται με τις ακολουθούμενες Δικοινοτικές συνομιλίες, με στόχο τη λύση ΔΔΟ. Με αυτό το ρόλο που οι “Ηγέτες μας” έχουν αναγνωρίσει στην Τουρκία, αυτή κλιμακώνει την επιθετική Διπλωματική και στρατιωτική της επίθεση εναντίον μας, υλοποιώντας σταδιακά αλλά σταθερά, την επιβολή των επεκτατικών στρατηγικών σχεδιασμών της σε βάρος μας, ανενόχλητη.

Παράλληλα με την κλιμακούμενη Τουρκική επιθετικότητα τόσο στο Διπλωματικό όσο και το στρατιωτικό τομέα, κλιμακώνεται από τα ξένα συμφέροντα που συνεργάζονται μαζί της και η εκστρατεία αποπροσανατολισμού και παραπληροφόρησης του Λαού μας, με ανάπτυξη του ηττοπαθούς διαλόγου περί εφικτού, περί περιορισμένων δυνατοτήτων μας , με προβολή του ανισοζυγίου δυνάμεων με τον κατακτητή, περί πραγματικοτήτων που βοούν και είναι, τάχα, μη αναστρέψιμες και της λογικής να μην διεκδικούμε διότι αυτό αποτελεί εθνικιστική έξαρση που δεν αρέσει στους ξένους, κ.λ.π. κ.λ.π.

Συνεργοί και σε αυτή την προσπάθεια είναι και δικοί μας Ηγέτες και Παράγοντες οι οποίοι συνεπικουρούμενοι και από ξένης προέλευσης μέτρα χειραγώγησης του Λαού μας, νέμονται την εξουσία του τόπου, σε διάφορα επίπεδα, με αποστολή τους, την εξυπηρέτηση της Τουρκικής κατοχής και των ξένων συμφερόντων.

Όλη αυτή η φιλοτουρκική εκστρατεία συνθηκολόγησης και νομιμοποίησης των κατοχικών δεδομένων, καμουφλάρεται και με τον καπνό της παραπλάνησης, ότι πρόκειται για πολιτική ασκούμενη στη βάση αρχών, πολιτική που διεκδικεί λύση στη βάση του Διεθνούς Δικαίου, του Ευρωπαϊκού κεκτημένου, λύση για μια Ευρωπαϊκή Κύπρο και ένα “κανονικό” Κράτος. Τίποτε από αυτά δεν ισχύουν. Όλα αποτελούν ψευδείς παραστάσεις σκοτεινού παρασκηνίου και εκτεταμένη δίγλωσση παραπληροφόρηση. Με αγανάκτηση κάνουμε και επαναλαμβάνουμε αυτές τις εκτιμήσεις μας διότι, διακυβεύεται το μέλλον του τόπου μας και ιδιαίτερα εμάς των προσφύγων και εκτοπισμένων. Εγκαταλείπονται και απεμπολούνται τα Ανθρώπινά μας Δικαιώματα τα οποία τόσο βάναυσα έχουν παραβιασθεί το 1974. Η Κυπριακή Δημοκρατία, η ομπρέλα προστασίας μας, οδηγείται σταδιακά σε διάλυση.

ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΤΙΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ “ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ” ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. Το Διεθνές Δίκαιο, το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο και ιδιαίτερα ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ, ρητά καθορίζουν, όλα όσα στρατηγικά επιχειρήματα και επιλογές χρειάζονται για να διεκδικούνται τα Δίκαια , ιδιαίτερα των Μικρών Κρατών και Λαών, κατά τρόπο απόλυτα ΕΦΙΚΤΟ. Αυτή δυστυχώς την πορεία οι Ηγέτες μας από το 1990 και μετά την παρασιωπούν και τη λοιδορούν. Αντίθετα υιοθετούν και ωραιοποιούν τη Βρεατνοτουρκική συνωμοσία της δεκαετίας του 1950 σε βάρος της Κύπρου και του Λαού μας, για αντικατάσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας με διχοτομική αρχικά λύση ΔΔΟ, με παράλληλο Τουρκικό έλεγχο και πολιτική κηδεμονία ολόκληρης της Κύπρου και με τελικό στόχο τον αφελληνισμό και εκτουρκισμό/εξισλαμισμό ολόκληρης της Κύπρου. Αυτόν τον ανήθικο και παράνομο ΒρετανοΤουρκικό στόχο ανέλαβαν “γνωστικοί” Ηγέτες μας εργολαβικά να μας φορτώσουν.

Μας είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να επιτρέπει, με τη σιωπή του ο Λαό μας, να συνεχίζεται αυτή η ανήθικη πορεία και μάλιστα και με δική του ΕΥΛΟΓΙΑ, την οποία δίδει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΙΚΙΑΚΑ ΔΕΣΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΥΤΟ.

Καλούμε το Λαό να μην ΞΕΧΝΑ ότι το 2004 ασκώντας το Δημοκρατικό του Δικαίωμα απέρριψε το Σχέδιο ΑΝΝΑΝ το οποίο είχε ετοιμασθεί στη βάση και φιλοσοφία των κατοχικών δεδομένων και προνοούσε τη νομιμοποίηση τους με λύση ΔΔΟ. Στην ίδια βάση και με τον ίδιο στόχο για λύση ΔΔΟ, επιμένουν να συζητούν οι Διζωνικοί Ηγέτες μας παραγνωρίζοντας και παραμερίζοντας προκλητικά τη Λαϊκή Βούληση του 2004. Σήμερα μάλιστα, η παραλλαγή του Σχεδίου ΑΝΝΑΝ την οποία οι Διζωνικοί Ηγέτες μας καθημερινά εξυμνούν, είναι πολλαπλά χειρότερη του τότε Σχεδίου ΑΝΝΑΝ.

Σημείωση Φαρέτρας: Ευχαριστούμε την αναγνώστριά μας Σ.Π.

banner-article

Ροη ειδήσεων