Βέροια Ειδήσεις με Διάρκεια

Βέροια: Το πρόγραμμα του Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ από 11 έως και 17 Νοεμβρίου

——-

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ 2 (ΜΕΤΑΓΛ) THE ADDAMS FAMILY 2

Προβολές στην Αίθουσα 2 “Χειμερινή ”:   Παρασκευή 12/11 – Κυριακή 14/11 στις 18.00

Σάββατο 13/11 στις 17.00

(Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης-Rapid test από 18 ετών και πάνω, Self test από 4 ετών έως 17 (24 ωρών), Έγγραφο ταυτοποίησης πχ, ταυτότητα, είτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:  Η αγαπημένη, αλλόκοτη φαμίλια επανέρχεται με τη συνέχεια κινουμένων σχεδίων «Η Οικογένεια Άνταμς 2». Σε αυτήν την ολοκαίνουρια ταινία οι Άνταμς μπερδεύονται σε παλαβές περιπέτειες και βρίσκονται μπλεγμένοι σε ξεκαρδιστικά σκηνικά με κάθε είδους ανυποψίαστο χαρακτήρα. Παραμένοντας πάντα πιστοί στη φύση τους, τα μέλη της οικογένειας Άνταμς κουβαλάνε όπου κι αν βρεθούν την επιβλητική μακαβριότητα και την εκκεντρικότητά τους.

Σκηνοθεσία:    ΓΡΕΓΚ ΤΙΕΡΝΑΝ & ΚΟΝΡΑΝΤ ΒΕΡΝΟΝ

Σενάριο:          ΝΤΑΝ ΧΕΡΝΑΝΤΕΖ

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=aC0LK1xLqug

 

ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ: Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟ ‘ΣΚΑΣΕ (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές στην Αίθουσα 1 “Χειμερινή ”:   

Παρασκευή 12/11 – Σάββατο 13/11 – Κυριακή 14/11 στις 17.45

(Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης-Rapid test από 18 ετών και πάνω, Self test από 4 ετών έως 17 (24 ωρών), Έγγραφο ταυτοποίησης πχ, ταυτότητα, είτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

Σκηνοθεσία:    ΓΟΥΙΛ ΓΚΛΑΚ

Σενάριο:          ΓΟΥΙΛ ΓΚΛΑΚ

Ηθοποιοί:        ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΝΤΕΜΠΙΚΙ, ΝΤΟΝΑΛ ΓΚΛΙΣΟΝ, ΡΟΟΥΖ ΜΠΕΡΝ, ΤΖΕΪΜΣ ΚΟΡΝΤΕΝ, ΝΤΕΪΖΙ ΡΙΝΤΛΕΪ, ΜΑΡΓΚΟ ΡΟΜΠΙ, ΝΤΕΪΜΟΝ ΧΕΡΙΜΑΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Στη συνέχεια του ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ: Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟ’ ΣΚΑΣΕ, ο αξιαγάπητος κατεργάρης είναι πάλι πίσω. Εδώ, η Bea, οThomas και οι υπόλοιποι λαγοί έχουν φτιάξει μια μικρή οικογένεια, αλλά ο Πίτερ είναι και πάλι εκείνος που με τις σκανταλιές του, μοιάζει παράταιρος. Μακριά από τον κήπο, ο Πίτερ βρίσκει έναν κόσμο που οι σκανταλιές εκτιμώνται, αλλά όταν η οικογένειά του θα ρισκάρει τα πάντα για να τον βρει, πρέπει κι ο ίδιος να επιλέξει τι είδους λαγός θέλει να είναι.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Gr2M0DHYyFw

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 1943

Προβολές στην Αίθουσα 1 “Χειμερινή ”:   

Κάθε μέρα στις 19.30 και 21.30

(Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης-Rapid test από 18 ετών και πάνω, Self test από 4 ετών έως 17 (24 ωρών), Έγγραφο ταυτοποίησης πχ, ταυτότητα, είτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

Σύνοψη: Η Καρολάιν Μάρτιν, δικηγόρος και εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης εναντίον της ελληνικής αξίωσης για πολεμικές αποζημιώσεις για την περίοδο της ναζιστικής κατοχής, επισκέπτεται την Ελλάδα και συναντά τον Νικόλα Ανδρέου, έναν από τους τελευταίους εν ζωή επιζήσαντες της Σφαγής των Καλαβρύτων του 1943. Όσο ο Νικόλας εξιστορεί τα γεγονότα του παρελθόντος, οι δυο τους θα αντιπαρατεθούν με τις προσωπικές τους προκαταλήψεις και πεποιθήσεις σε μια επίπονη αναμέτρηση που θα τους φέρει πιο κοντά. Το καθαρτήριο αυτό ταξίδι μέσα από ένα σκοτεινό κεφάλαιο της ιστορίας θα καταλήξει στην αναγνώριση μιας αμοιβαίας ανάγκης: την αναζήτηση της ελπίδας.

Όχι μόνο ένα χρονικό του πιο αποτρόπαιου ολοκαυτώματος που συνέβη στην Ελλάδα κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και ένα δοκίμιο πάνω στη μνήμη και το αποτύπωμά της σε μια χώρα που συνεχίζει να ενδίδει στο φασισμό.

Καλάβρυτα. Δεκέμβριος 1943. Ένας αφανισμός. Εκτέλεση ολόκληρου του ανδρικού πληθυσμού από 14 χρονών και πάνω. Πυρπόληση όλων των σπιτιών. Αντίποινα, όπως είπαν οι Γερμανοί, για τη θανάτωση 80 στρατιωτών τους από τους αντάρτες. Και απέμειναν οι μανάδες. Με τα μικρά τότε παιδιά τους. Τα οποία σήμερα είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι. Δεν είναι μονάχα η μνήμη της καταστροφής και του αίματος που τους έχει στοιχειώσει. Είναι τα ερωτήματα που βαραίνουν ακόμα περισσότερο. Θα είχαμε αποφύγει την καταστροφή αν οι αντάρτες δε σκότωναν τους Γερμανούς; Τι σημαίνει η λέξη αντίποινα; Και τι η λέξη καταστροφή; Γιατί εμείς; Ενα συλλογικό-πορτρέτο των επιζώντων που προσπαθούν, 70 χρόνια τώρα, να καταλάβουν ποιοι είναι και τι πραγματικά τους συνέβη.

Σενάριο: Δημήτριος Κατσαντώνης

Σκηνοθεσία:  Νικόλας Δημητρόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Max Von Sydow, Astrid Roos, Δανάη Σκιάδη, Νικόλας Παπαγιάννης, Martin Laer,  Alice Krige, Tomas Arana, Γιώργος Βογιατζής, Μάξιμος Λιβιεράτος, Τάσος Καρλής

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=u7DdHc92l14&feature=youtu.be

ETERNALS – Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΩΝ MARVEL

Προβολές στην Αίθουσα 2 “Χειμερινή ”:   

Πέμπτη 11/11 – Παρασκευή 12/11 – Κυριακή 14/11 – Δευτέρα 15/11 – Τρίτη 16/11 – Τετάρτη 17/11 στις 20.45

Σάββατο 13/11 στις 18.40 και 21.30

(Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης-Rapid test από 18 ετών και πάνω, Self test από 4 ετών έως 17 (24 ωρών), Έγγραφο ταυτοποίησης πχ, ταυτότητα, είτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

Η ταινία “Eternals” των Marvel Studios καλωσορίζει μια ενθουσιώδη νέα ομάδα Υπερηρώων του MCU.

Η επική ιστορία που διατρέχει χιλιάδες χρόνια, έχει για πρωταγωνιστές μια ομάδα αθάνατων ηρώων που αναγκάζονται να αποκαλυφθούν ώστε να συνεργαστούν εκ νέου ενάντια στον παλαιότερο εχθρό της ανθρωπότητας, τους “The Deviants”.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί μια ομάδα εξαίρετων ηθοποιών όπως ο Richard Madden στο ρόλο του παντοδύναμου Ikaris, η Gemma Chan στο ρόλο της Sersi που τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για το ανθρώπινο είδος, ο Kumail Nanjiani στο ρόλο του Kingo που ξεχωρίζει για τις κοσμικές του δυνάμεις, η Lauren Ridloff στο ρόλο της Makkari που τρέχει πιο γρήγορα από τον άνεμο, ο Brian Tyree Henry στο ρόλο του ευφυή εφευρέτη Phastos, η Salma Hayek στο ρόλο της σοφής και πνευματικής αρχηγού Ajak, η Lia McHugh στο ρόλο της αιωνίως νέας αλλά και πάνσοφης Sprite, ο Don Lee στο ρόλο του παντοδύναμου Gilgamesh, ο Barry Keoghan στο ρόλο του απόμακρου και μοναχικού Druig, και η Angelina Jolie στο ρόλο της άγριας πολεμίστριας Thena. Ο Kit Harington ενσαρκώνει τον Dane Whitman.

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία της βραβευμένης με Όσκαρ Chloé Zhao (Nomadland).

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=IO4PCu0DNiY

 

Σινεμά = η πιο ασφαλής και άνετη διασκέδαση.

Συσκευές καθαρισμού αέρα (με φίλτρα ενεργού άνθρακα και Hepa)

à απολύμανση πριν κάθε προβολή,

à μεγάλες αποστάσεις

à περιορισμένη διαθεσιμότητα εισιτηρίων

à αντισηπτικά σε κάθε είσοδο και έξοδο

Για την είσοδο σας στην Αίθουσα 1 και Αίθουσα 2 επισκεφθείτε την σελίδα μας: www.cinestar.gr

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

banner-article

Ροη ειδήσεων