Αγροτικά Κοινωνία

Συνάντηση του Δημήτρη Κουτσούμπα με εκπροσώπους Λαϊκών Αγορών

—-

 Συνάντηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα  με αντιπροσωπεία της Γενικής Συνομοσπονδίας Παραγωγών Επαγγελματιών και Βιομηχανικών Ειδών Λαϊκών Αγορών Ελλάδας

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, συναντήθηκε σήμερα, στον Περισσό, με αντιπροσωπεία της Γενικής Συνομοσπονδίας Παραγωγών Επαγγελματιών και Βιομηχανικών Ειδών Λαϊκών Αγορών Ελλάδας. Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ και ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η αντιπροσωπεία της Γενικής Συνομοσπονδίας ενημέρωσε τον Δημήτρη Κουτσούμπα για το νέο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση της ΝΔ, χαρακτηρίζοντάς το “ως ταφόπλακα για τους παραγωγούς” και εξέφρασε την αντίδρασή της σε αυτό.

Απ’ την πλευρά του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ εξέφρασε τη στήριξή του στις κινητοποιήσεις των επαγγελματιών των λαϊκών αγορών και δήλωσε την ξεκάθαρη αντίθεση του Κομμουνιστικού Κόμματος στο νομοσχέδιο από την πρώτη στιγμή. Καυτηρίασε την προπαγάνδα της κυβέρνησης περί “εκσυγχρονισμού των λαϊκών αγορών” και σημείωσε ότι το λογαριασμό θα κληθούν να πληρώσουν και πάλι η λαϊκή οικογένεια, αλλά και οι επαγγελματίες παραγωγοί και έμποροι που δραστηριοποιούνται σε αυτές. Ανέδειξε, επίσης, τις πρωτοβουλίες του ΚΚΕ στη βουλή για την πλήρη αποκατάσταση του εισοδήματος των επαγγελματιών των λαϊκών αγορών, είτε για τα προβλήματα που προέκυψαν από τους κυβερνητικούς χειρισμούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας, είτε για τις μεγάλες καταστροφές που σημειώθηκαν στη σοδειά τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς από τον παγετό, τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες.

banner-article

Ροη ειδήσεων