Βέροια

Βέροια: Επίσκεψη της ΜΑμΑ στο Λούνα Παρκ

————

Στις 20/10/2021 ,ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Μ.Α.μ.Α, επισκέφτηκαν το Λούνα Παρκ, το οποίο έχει έρθει στην πόλη μας τις τελευταίες μέρες. Γεμάτο ανυπομονησία τα παιδιά μας ανέβηκαν στο λεωφορείο για τον όμορφο προορισμό μας.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, παιδιά και εκπαιδευτές έφτασαν στο φαντασμαγορικό χώρο του Λούνα Παρκ, όπου τους υποδέχθηκε ο υπεύθυνος κος Σιδέρης Κώστας, ο οποίος με ευαισθησία αντιμετώπισε τα παιδιά και προσέφερε δωρεάν τη διασκέδασή τους.

Τρενάκια, μπαλαρίνες, συγκρουόμενα, μύλοι καλούσαν τα παιδιά να διασκεδάσουν μαζί τους, να τους ανεβάσουν στα σύννεφα να δουν από ψηλά τα φώτα της πόλης μας, να στροβιλιστούν μαζί τους σε έναν ξέφρενο χορό…. Οι ωφελούμενοι απόλαυσαν κάθε στιγμή στο χώρο και διασκέδασαν με την ψυχή τους! Ευχαριστούμε τον οδηγό μας, κύριο Τσέα Δημήτρη για την ασφαλή μεταφορά των ωφελουμένων και των εκπαιδευτών. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κύριο Σιδέρη Κώστα,υπεύθυνο του Λούνα Παρκ , για την θερμή φιλοξενία και για την  από καρδιάς δωρεά στο σύλλογό μας. Τα παιδιά μας μέσα από τις δράσεις του συλλόγου μας αλλά και του κδαπ αμεα ,περνούν ευχάριστες και αξέχαστες στιγμές που στόχο έχουν την κοινωνικοποίησή τους, την εξωστρέφειά τους και την ενσωμάτωσή τους στη κοινωνία μας.

Με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου μας

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας