Απόψεις

Εμβολιασμένοι –  Ανεμβολίαστοι: Επίκειται μεταξύ τους… ποδοσφαιρικός αγώνας; / γράφει ο Τεύκρος

———-

Κι ενώ ο κορωνοϊός προελαύνει ακάθεκτος, ο γράφων έχει πληροφορίες ότι επίκειται  ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «Εμβολιασμένοι» – «Ανεμβολίαστοι».

Οι δηλώσεις προ του αγώνα, που γίνονται από τις δυο πλευρές, είναι εμπρηστικές και προβλέπονται σοβαρά επεισόδια κατά τη διάρκειά του. Υπάρχουν δε φόβοι ότι τα επεισόδια θα επεκταθούν και στις κερκίδες…

Ας δούμε όμως τα πράγματα από τη σοβαρή πλευρά.

Η κυβέρνηση  παραχώρησε προνόμια στους εμβολιασμένους  αγνοώντας  χαρακτηριστικά ότι και αυτούς προσβάλει ο ιός, πολύ λιγότερο βέβαια, αλλά προσβάλλει, αγνοώντας ότι  και μεταξύ τους ο ιός διαδίδεται.

Από την άλλη έθεσε στο πυρ το εξώτερον τους ανεμβολίαστους παίρνοντας σκληρά μέτρα εναντίον τους , ωθώντας τους επί της  ουσίας να αντιδράσουν  ακόμη περισσότερο κατά του εμβολιασμού.

Τεχνηέντως, λοιπόν, αντί να παρθούν μέτρα ουσιαστικά για την προστασία του πληθυσμού – είναι γνωστά και χιλιοειπωμένα-  η κυβέρνηση  πετάει την μπάλα στην κερκίδα δημιουργώντας  έτσι δύο αντίπαλα στρατόπεδα, με προφανή στόχο να μείνει η ίδια στο απυρόβλητο.

Ας μην μας ξενίσει λοιπόν,  αν αύριο οι αντίπαλες ομάδες που θα σχηματιστούν, ελέω κυβερνητικής πολιτικής,  είναι μεταξύ αυτών που έχουν χάσει τα σπίτια τους από πλειστηριασμούς και εκείνων που τα κρατούν ακόμα.

Με το ατράνταχτο…  «επιχείρημα» των πρώτων: «Αφού εμείς τα χάσαμε, εσείς γιατί να τα έχετε;»

Και πάλι η κυβέρνηση δεν θα πρωτοτυπήσει!  Ο κοινωνικός αυτοματισμός είναι παλιό κυβερνητικό εφεύρημα!

ΥΓ. Ο γράφων ανήκει στην ομάδα των εμβολιασμένων

Τεύκρος

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας