Νάουσα

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Νάουσας

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Νάουσας, υπό την αιγίδα του Νομικού Προσώπου «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάουσας», το οποίο ανταποκρινόμενο στην αγωνία των γονέων της πόλης, οι οποίοι δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν το κόστος της φροντιστηριακής δαπάνης, θα επαναλειτουργήσει και φέτος το κοινωνικό φροντιστήριο για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Οι εγγραφές ξεκινούν από την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου. Οι εγγραφές θα γίνονται στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Νάουσας κτίριο Λόγγου Τουρπάλη.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής είναι τα ακόλουθα: α) φωτοτυπία ταυτότητας κηδεμόνα, β) φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος 2020, γ) πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Οποιοδήποτε άλλο έγγραφο καταδεικνύει την κοινωνικοοικονομική κατάσταση του αιτούντα όπως κάρτα ανεργίας γονέα, πιστοποιητικό αναπηρίας κτλ, θα γίνεται δεκτό ως επιπλέον κριτήριο συμμετοχής.

Εθελοντές – καθηγητές

Όσοι καθηγητές  – καθηγήτριες  όλων των ειδικοτήτων επιθυμούν να συμμετάσχουν και να διδάξουν εθελοντικά στους μαθητές – μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Κοινότητας.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι α) φωτοτυπία πτυχίου και β) φωτοτυπία ταυτότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές και για τους εθελοντές καθηγητές δίνονται, στα τηλέφωνα 2332029980 & 2332052216.

banner-article

Ροη ειδήσεων