Βέροια

Βέροια: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, δημοτικός σύμβουλος από την παράταξη του Δημάρχου / οι λόγοι

——

Εν μέσω πλήθους προβλημάτων της πόλης και των πολιτών, προέκυψε και μια ανεξαρτητοποίηση στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Βέροιας, που προκαλεί πολλές σκέψεις.

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Βοργιαζίδη, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ανεξαρτητοποιήθηκε επειδή, όπως είπε συγκεκριμένα, ενώ ο Δήμαρχος του υποσχέθηκε θέση αντιδημάρχου, τον εξέθεσε στον κόσμο όχι μόνο με την μη παραχώρησή της, αλλά και με παραχώρηση άλλης θέσης, υποδεέστερης, άνευ αντιμισθίας.

«Η αμισθί θέση έχει να κάνει με προσφορά ανθρώπων που παίρνουν μισθό από το κράτος, αλλά για τον ελεύθερο επαγγελματία που αφήνει τη δουλειά του, ο νομοθέτης αποφάσισε αποζημίωση. Εσείς επιλέξατε ως τελευταίο όπλο στη φαρέτρα σας να με εκθέσετε άκομψα με την αντιμισθία, λέγοντας πως έτσι είχατε καταλάβει. Δεν αισθάνομαι ότι πρόδωσα τους συμπολίτες μου. Καλή τύχη στην ομάδας σας και προπάντων στην πόλη. Η παρουσία μου πιστεύω να μην είναι μόνο ενοχλητική αλλά και εποικοδομητική» είπε χαρακτηριστικά.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και την προηγούμενη τετραετία με ανεξαρτητοποίηση συμβούλου της ίδιας παράταξης, επειδή δεν του δόθηκε αντιδημαρχία “ενώ άλλοι είχαν βγάλει ένα σωρό λεφτά ως αντιδήμαρχοι”, όπως είχε δηλώσει τότε… ευθαρσώς!

Ο απλός πολίτης αυτής της πόλης μοιραία καταλήγει, λοιπόν, σε απαισιόδοξες σκέψεις για το τι γίνεται, επιτέλους, στην τοπική αυτοδιοίκηση!
“Των οικιών υμών εμπιπραμένων, υμείς άδετε…” (ενώ τα σπίτια σας καίγονται εσείς τραγουδάτε…), που έλεγε και ο σοφός Αίσωπος!

far

banner-article

Ροη ειδήσεων