Βέροια / Greece Rally 2021, έναρξη Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου

-------

Το Greece Rally 2021 γίνεται για ακόμη μία φορά στην όμορφη πόλη της Βέροιας, υπό την αιγίδα του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και την Υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

Θα ξεκινήσει στις 5 Σεπτεμβρίου και μετά από 7 ημέρες περιήγησης στα βουνά της Ημαθίας και των γύρω περιοχών, θα ολοκληρωθεί στις 11 Σεπτεμβρίου μετά από 1700 αγωνιστικά χιλιόμετρα εκτός δρόμου!

Περισσότεροι από 60 αναβάτες από όλο τον κόσμο θα λάβουν μέρος στο Διεθνές Greece Rally, και υπό την οργανωτική δεινότητα του Off Road Team προβλέπεται ένας δυνατός, θεαματικός και συναρπαστικός αγώνας. Θα περάσουμε από τη Νάουσα, το Βέρμιο, το Σέλι, τα 3-4 Πηγάδια, τα Πιέρια Όρη, το όρος Πάικο, το Βελβεντό, την Βεργίνα…

Να σημειωθεί πως ο αγώνας γίνεται υπό τα αυστηρότερα υγειονομικά πρωτόκολλα περί Covid, τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για την πολυμελή οργανωτική επιτροπή.

Θα ήταν χαρά μας και τιμή μας να παραβρεθείτε στην τελετή έναρξης που θα λάβει χώρα στην Οδό ΕΛΙΑΣ, στην πλατεία Ελιάς στο κέντρο της πόλης, https://goo.gl/maps/ExsNmNivtMpNa34G7  την Κυριακή 5/9 στις 20:00 το απόγευμα.

ενώ το κέντρο του αγώνα βρίσκεται στο Ξενοδοχείο Aiges Melathron https://goo.gl/maps/RHUpA1w4s1SDtnTD9  από τις 3/9 έως και τις 11/9, όπου μπορείτε να μας επισκεφτείτε ότι ώρα θέλετε!

Η πρόσκληση φυσικά ισχύει και για την τελετή απονομής που θα γίνει επίσης στο ξενοδοχείο Aiges Melathron στις 11/9, 20:00  το απόγευμα.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις του αγώνα, με Δελτία Τύπου και Φωτογραφικό υλικό / Video, καθημερινά!

Περισσότερα για τον αγώνα μας: www.greecerally.gr

Για κάθε διευκρίνηση στην διάθεσή σας!

Εκ μέρους της Οργανωτικής Ομάδας του Αθλητικού Σωματείο Off Road Team και της Μηχανοκίνητης Αθλητικής Ομάδας Βέροιας

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 41488 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

Ειδήσεις με Διάρκεια