Κοινωνία

Ρέθυμνο: Νέα υπόθεση γυναικοκτονίας / 49χρονος πυροβόλησε και σκότωσε 47χρονη

Άλλη μια υπόθεση γυναικοκτονίας συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία, η οποία αυτήν την φορά σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Ρέθυμνο με θύμα μια 47χρονη.

Η γυναίκα δέχθηκε πισώπλατα πυροβολισμούς από 49χρονο στην παραλία του Πανόρμου στο Ρέθυμνο, ενώ βρισκόταν μέσα στην επιχείρηση fish spa που διατηρεί, η οποία βρίσκεται δίπλα στην ταβέρνα του δράστη.

Η 47χρονη γυναίκα παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ποιμνιοστάσιο.

Ο 49χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί αφού σταθεροποίησαν την κατάσταση του έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο Ηράκλειο, στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση, η οποία διήρκησε πολλές ώρες.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής η 47χρονη ήταν μία ήσυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών και δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν στην περιοχή.

Μιλώντας στο cretapost, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Πάνορμο, ήταν κάθετοι στο ενδεχόμενο δράστης και θύμα να είχαν ερωτική σχέση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν τους λόγους που όπλισαν το χέρι του 49χρονου.

«Όλοι είναι σοκαρισμένοι. Είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης» δήλωσε καταστηματάρχης της περιοχής.

Το Πάνορμο είναι παραθαλάσσια περιοχή βόρεια του Ρεθύμνου μοναδική για τις ομορφιές του και αυτή την περίοδο έχει πολλούς Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Photo: cretapost.gr

banner-article

Ροη ειδήσεων