Βέροια Ειδήσεις με Διάρκεια

Βέροια: Το πρόγραμμα του Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ από 29 Ιουλίου μέχρι και 4 Αυγούστου 

——-

Λούκα – Luca (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές στην Θερινή αίθουσα:    Παρασκευή 30/7, Δευτέρα 2/8 στις 21.00

Σκηνοθεσία: Ενρίκο Κασαρόζα

Σενάριο: Τζέσε Αντριους, Μάικ Τζόουνς

To νέο animation της Pixar, ένα απλό αλλά τόσο οικείο, ειλικρινές και σπάνιο παραμύθι για τη φιλία και τα τέρατα που κρύβουμε όλοι μέσα μας.

Η Disney και η Pixar σας προσκαλούν να ζήσετε ένα καλοκαίρι διαφορετικό από τα άλλα. Η ταινία «ΛΟΥΚΑ» διαδραματίζεται σε μια όμορφη παραθαλάσσια πόλη που βρίσκεται στην ιταλική Riviera και αποτελεί μια κωμική περιπέτεια ενηλικίωσης.

Στην πιο συγκρατημένη – πες το και κλασική – σεναριακά ταινία της Pixar μέχρι σήμερα, ο Κασαρόζα δεν χρειάζεται να ρισκάρει πολύ για να πει μια αρκετά προσωπική ιστορία για την φιλία δυο αγοριών που το όνειρό τους είναι απλώς να πάρουν μια βέσπα και να ταξιδέψουν μαζί τον κόσμο. Υπάρχει μια υπέροχη απλότητα στο σενάριο της ταινίας η οποία βγάζει τους ήρωές της μακριά από μεγάλους κινδύνους ή από υπερβολικά φορτισμένες στιγμές που θα σε κάνουν να συγκινηθείς σε σημείο δακρύων. Αυτή είναι μια γνώριμη ιστορία ενηλικίωσης, με όλες τις γλυκόπικρές της στιγμές, με σύμβολα που ψυχαναλυτικά ορίζουν το πέρασμα στη σεξουαλική εφηβεία, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις ή ανατροπές, που παρόλ’ αυτά όμως μοιάζει τόσο ανατριχιαστικά οικεία.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=uj2S89ADDOg&feature=emb_logo

 

Κάτι Τρέχει στο Σεν Τροπέ    (κωμωδία) –

Κριστιάν Κλαβιέ, Ζεράρ Ντεπαρτιέ,

(Mystère à Saint-Tropez)

Προβολές στην Θερινή αίθουσα:  (μόνο χρήση μάσκας) 

Πέμπτη 29/7, Σάββατο 31/7, Κυριακή 1/8, Τρίτη 3/8, Τετάρτη 4/8 στις 21.00

Υπέροχη Γαλλική κωμωδία μυστηρίου στο Θερινό σινεμά…

Ο δισεκατομμυριούχος Κλοντ μαζί με την παρέα του περνούν θαυμάσια στην βίλα τους στο Σεν Τροπέ όταν παρα τρίχα γλιτώνουν από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον τους. Αναγκαστικά προσλαμβάνουν τον γκαφατζή επιθεωρητή Μπουλάν που έρχεται σαν υπηρέτης στην βίλα τους προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση. Πόσο στραβά μπορούν να πάνε τα πράγματα;

Σκηνοθεσία: Νικολά Μπεναμού

Σενάριο: Κριστιάν Κλαβιέ, Ζαν-Φρανσουά Χαλίν, Ζαν-Μαρί Πουάρ

Πρωταγωνιστούν: Κριστιάν Κλαβιέ, Ζεράρ Ντεπαρτιέ, Μπενουά Πελβούρντ, Τιερί Λερμίτ, Ρόσι ντε Πάλμα,

Αύγουστος, 1970. Όπως κάθε χρόνο, ο δισεκατομμυριούχος Κλοντ Τρανσπάν και η σύζυγός του, Ελιάν, έχουν προσκαλέσει όλη την ανφάν-γκατέ στην πολυτελή βίλα τους στο Σεν Τροπέ. Τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να χαλάσει τη μεγάλη γιορτή, εκτός από ένα απρόσμενο σαμποτάζ που ακολουθείται από απειλητικά γράμματα. Πεπεισμένος ότι είναι υποψήφιο θύμα δολοφονίας, ο Τρανσπάν καλεί τον φίλο του, Σιράκ, μια και τυχαίνει να είναι ο καλύτερος αστυνομικός στο Παρίσι. Ωστόσο, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, είναι διαθέσιμος μόνο ο υπερόπτης και ανίκανος επιθεωρητής Μπουλέν, λίγες εβδομάδες πριν από τη συνταξιοδότησή του. Και ο τρόπος που αυτός επιλέγει να διεισδύσει στη μυστηριώδη υπόθεση, είναι να προσποιηθεί τον νέο μπάτλερ της βίλας, αναστατώνοντας τους πάντες.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=6CgFmtp9e68&feature=emb_logo

Το Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ διευκρινίζει ότι η πρόσβαση στο θερινο κινηματογράφο είναι ελεύθερη σε όλους, χωρίς να απαιτείται καμιά επίδειξη αποτελέσματος τεστ ή βεβαίωσης εμβολιασμού (αυτά ισχύουν για τους κλειστούς-χειμερινούς κινηματογράφους). Απλά, έχετε τη μάσκα σας μαζί και έρχεστε !!

————–

Θερινό Σινεμά = η πιο ασφαλής και άνετη διασκέδαση.

–> απολύμανση πριν κάθε προβολή,

–> μεγάλες αποστάσεις

–> περιορισμένη διαθεσιμότητα εισιτηρίων

–> αντισηπτικά σε κάθε είσοδο και έξοδο

———–

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας