Αθλητικά

Νίκος Γκάλης σε Αντετοκούνμπο: Γιάννη είσαι ο κορυφαίος στον κόσμο

——-

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει γίνει από χτες αποδέκτης άπειρων εγκωμιαστικών σχολίων από πολλές και μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου αθλητισμού και όχι μόνο.

Όμως κανένα δεν πρέπει να τον άγγιξε όσο η συγκινητική ανάρτηση από τον Έλληνα που το όνομα του είναι συνώνυμο του ελληνικού μπάσκετ. Τον θρύλο που συνέβαλλε τα μέγιστα στο να σηκωθεί για πρώτη φορά την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης σε ομαδικό άθλημα .

Ο μεγάλος Νίκος Γκάλης, ο “μύθος” του Άρη, του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας υποκλίθηκε στο νέο… έπος του Γιάννη Αντετοκούνμπο χαρακτηρίζοντας τον ως τον κορυφαίο παίκτη στον πλανήτη.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Νίκος Γκάλης που μετά την απόσυρσή του από την αγωνιστική δράση έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποθέωσε τον “Greek Freak”. “Γιάννη, είσαι αληθινός μαχητής που κατέκτησες με το σπαθί σου την κορυφή του κόσμου” ανέφερε αρχικά στο post του. “Για μένα αυτήν τη στιγμή είσαι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη. Μας κάνεις όλους περήφανους. Συγχαρητήρια, για τις επιδόσεις και το ήθος σου, συνέχισε έτσι”, συμπλήρωνε στην ανάρτησή του ο Νίκος Γκάλης.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας