Νάουσα / Άλλη μια διάκριση για το χάντμπολ του Ζαφειράκη!

-------

Συμμετοχή Μπιλιούρη, Γκαδίνη, Δημητρίου και Δάιου στην προεθνική ομάδα Beach Handball!

Οι αθλητές  χάντμπολ του Ζαφειράκη Μπιλιούρης Σπύρος,  Γκαδίνης Κωνσταντίνος, Δημητρίου Δημήτριος και Δάιος Γιώργος κλήθηκαν το περασμένο διάστημα και συμμετέχουν ανελλιπώς στις προπονήσεις της προεθνικής ομάδας beach handball (U17).

Οι αθλητές της πόλης μας, έχοντας δείξει  πολύ καλή προπονητική εικόνα στους ομοσπονδιακούς προπονητές, συμμετέχουν σε κάθε προπόνηση    και αυτό αποτελεί,  πέρα από δική τους προσωπική επιτυχία, άλλη μια απόδειξη της καλής  δουλειάς που γίνεται στο «φυτώριο» χάντμπολ της Ζαφειράκη.

Παρά την δύσκολη χρονιά, λόγω πανδημίας, οι προπονητές των ακαδημιών χάντμπολ (Παπουτσής, Δεληχρήστος και Ρότζιος) αποδεικνύουν πως ξέρουν να «σπρώχνουν» αθλητικά τα παιδιά της πόλης μας και μέχρι σήμερα πολλά από αυτά έχουν φτάσει να στελεχώνουν την εθνική ομάδα και άλλες  μεγάλες ομάδες της Handball Premier A1’. Το Beach Handball, το χάντμπολ στην άμμο δηλαδή είναι ένας τομέας που η ελληνική ομοσπονδία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα, τον τελευταίο καιρό και η συμμετοχή των αθλητών του Ζαφειράκη έχει ιδιαίτερη αξία.

Οι προπονήσεις της προεθνικής ομάδας beach handball, στις οποίες συμμετέχουν οι αθλητές μας, πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του κολλεγίου Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη και θα συνεχιστούν μέχρι και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Beach Handball που θα διεξαχθεί στην Βουλγαρία στις αρχές του επόμενου μήνα.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 41370 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

Ειδήσεις με Διάρκεια