Βέροια

Δήμος Βέροιας: Η Υπηρεσία καθαριότητας της αργίες του Πάσχα

———-

«ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

 ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ»

Από την  υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακυκλώσιμων Υλικών του Δήμου Βέροιας ανακοινώνεται ότι από την  Μεγάλη Παρασκευή, 30 Απριλίου έως και την Τρίτη 4 Μαΐου –λόγω μεταφοράς της ημέρας εορτασμού της Πρωτομαγιάς- η υπηρεσία θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας  για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών σε θέματα καθαριότητας και συνεπώς τα απορρίμματα και οι ανακυκλώσιμες συσκευασίες θα πρέπει να  διατηρηθούν στις οικίες.

Το Μεγάλο Σάββατο, 1Μαίου, η υπηρεσία θα λειτουργήσει στο σύνολό της για την αποκομιδή απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών. 

Δεν αφήνουμε τις σακούλες έξω από τους κάδους – αν ο κάδος έχει γεμίσει αναζητούμε τον πλησιέστερο  διαθέσιμο.  

Επίσης την περίοδο αυτή απαγορεύεται η απόθεση ογκωδών αντικειμένων, κλαδιών και μπαζών πλησίον των κάδων ή επάνω στα πεζοδρόμια. Μετά την παρέλευση αυτής της περιόδου η συλλογή των παραπάνω υλικών θα γίνετε αφού προηγηθεί Επικοινωνία με την υπηρεσία καθαριότητας, για τον προγραμματισμό της συλλογή τους (τηλέφωνο  επικοινωνίας  23313 50634).

Παρακαλούμε για την τήρηση των παραπάνω αφού η διατήρηση της καθαριότητας και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας στο Δήμο είναι υπόθεση ΟΛΩΝ μας.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας