Απόψεις Υγεία

“Τα εμβόλια… αχ αυτά τα εμβόλια!” γράφει η Ειρήνη Δασκιωτάκη

——–

Ειρήνη Δασκιωτάκη

Ο εμβολιασμός δεν εξελίσσεται με το ρυθμό που πρέπει, είχαμε πει ότι είναι ένας αγώνας δρόμου… Ή θα προλάβουμε, λέγαμε από το χειμώνα ακόμη, με τον εμβολιασμό να αναχαιτίσουμε τον ιό, ή θα μας προλάβουν οι μεταλλάξεις… και δυστυχώς οι μεταλλάξεις συνεχίζουν να εμφανίζονται, αλλά εμείς ακόμη δεν έχουμε ολοκληρώσει το εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Οι κυβερνήσεις, ιδίως της Ευρώπης, δεν τα κατάφεραν να αγοράσουν τις πατέντες ώστε να γίνει μαζική παραγωγή εμβολίων και καθεμία χώρα να έχει τον απαιτούμενο αριθμό εμβολίων.

Τα πνευματικά δικαιώματα, σε μία φανταστικά ελεύθερη αγορά των φαρμακευτικών, όπου όμως κυριαρχούν εταιρείες που η δύναμή τους προκύπτει από πολιτικά κατασκευασμένα μονοπώλια, γίνονται άκρως ιδιωτικά… και ας λέει η επίτροπος Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν  ότι δεν μπορούμε να αποτρέψουμε την Astra Zeneca από την εξαγωγή της παραγωγής της, γιατί έχουμε ελεύθερη αγορά!

Ποια ελεύθερη αγορά;  Δεν υπάρχει!  Υπάρχουν μόνο τα μονοπώλια…

Υπήρχαν αρχικά ελπίδες…
Θυμάμαι στην αρχή της πανδημίας, τον περασμένο χρόνο, υπήρχε μια ελπίδα για περισσότερη συνεργασία, αλλά αυτό που συνέβη είναι εντελώς διαφορετικό. Αποδείχτηκε ότι οι άνθρωποι δεν σκέφτονται σφαιρικά.

——

Φαίνεται  πως η διαφθορά και τα γεωπολιτικά παιχνίδια για άλλη μια φορά συνέτειναν στο να χαθεί η μάχη και απέδειξαν ότι ο άνθρωπος αργεί ακόμη να γίνει άνθρωπος (άνω θρώσκω).

Κάναμε ότι μπορούσαμε για να γίνει η κατάσταση χρόνια.
Θα σταματήσει ο ιός; Η δική μου ταπεινή άποψη που στηρίζεται σε αυτά που διαβάζω, ακούω και βλέπω, μου λέει ότι δε θα σταματήσει τόσο γρήγορα, όσο θέλαμε .

Δεν προλάβαμε!

Όταν έπρεπε να τον σταματήσουμε με τους μαζικούς και γρήγορους εμβολιασμούς, δημιουργώντας το πολυπόθητο τείχος ανοσίας, για διάφορους λόγους, ο στόχος δεν επετεύχθη.

Αυτό που συμβαίνει, καμιά φορά, νομίζω ότι είναι τεχνητό. Σα να έγινε επίτηδες για να μας προλάβουν οι μεταλλάξεις…
Πρέπει να βαθαίνει η κρίση.

Αυτό πάλι το σήριαλ με την Άστρα Ζένεκα;
Δεν κράτησε τις υποσχέσεις η ΑΖ …Δεν μας δίνουν εμβόλια τα εργοστάσια της Ολλανδίας και της Μ. Βρετανίας. Δεν έχουμε εμβόλια…
Μετά… προκαλεί παρενέργειες, λες και τα άλλα δεν έχουν. Κρύψανε στην Ιταλία τεράστιες ποσότητες εμβολίων, άλλα τα βγάζουν σκάρτα. Τα κάψανε στην Ινδία!

«Όλη η παραγωγή της ΑΖ (21/01/2021 Εφημερίδα τα ΝΕΑ) κάηκε στο Serum Institute της Ινδίας το οποίο παράγει το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολίων στον κόσμο. Η Ινδία είχε τότε 10.000.000 κρούσματα»

Ο πληθυσμός της είναι 1.000.366.000!
Η Ινδία είναι η μεγαλύτερη παραγωγός εμβολίων και πολλών ιατρικών προϊόντων…

Ο John Campbell, ο οποίος είναι Βρετανός, συνταξιούχος καθηγητής της Ιατρικής και ερευνητής, σε κανάλι του You tube, παρουσιάζει και αναλύει έγκριτες, δημοσιευμένες επιστημονικές εργασίες καθημερινά.

Επίσης δίνει ουσιαστικές πληροφορίες και για την οικονομικοπολιτική κατάσταση σε σχέση με τον κορωνοϊό.
«Αναφέρει λοιπόν,(20 /03/21) ότι η Ινδία αυτή τη στιγμή κάνει έκκληση στις χώρες της Δύσης, να της επιτρέψουν τις εισαγωγές πρώτων υλών για την παραγωγή εμβολίων και ιδίως τις ΗΠΑ. Να άρει επιτέλους το εμπάργκο για να μπορέσει να κάνει τα εμβόλιά της. Υπάρχει η Πράξη Προστασίας Παραγωγής των ΗΠΑ που απαγορεύει την εξαγωγή πρώτων υλών προς τις τρίτες χώρες για την παραγωγή εμβολίων.»

Ενώ οι θάνατοι κλιμακώνονται, η παγκόσμια παραγωγή των εμβολίων παραμένει προβληματική γενικά και κυρίως για τις χώρες του Τρίτου κόσμου. Αν αρθεί το εμπάργκο, τότε η παραγωγή εμβολίων θα απογειωθεί και θα εμβολιαστούν και οι φτωχές χώρες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σχεδόν στο μηδέν, όσον αφορά το εμβόλιο…

Αν δεν εμβολιαστεί  όλος ο πλανήτης Γη του οποίου οι φτωχές χώρες αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος, τότε, πραγματικά, θα έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό….

Άσπρο από δω, μαύρο από κει, προβληματισμοί, θέσεις και απόψεις που διαρκώς  αυτοαναιρούνται και ο κόσμος στην Ελλάδα έχει μπερδευτεί και φυσικά αρνείται ένα ποσοστό των πολιτών να εμβολιαστεί… Τελικά μήπως κι αυτό γίνεται επίτηδες, επειδή δεν φτάνουν τα εμβόλια; Έτσι… θα τα καταφέρουμε να φτάσουν.

Από την άλλη έχουμε και την γάγγραινα των αρνητών, συνομωσιολόγων.
Ύστερα από όλη αυτή την ιστορία, όλοι αυτοί οι αρνητές και μιλάω για την πηγή αυτής της έντεχνης μεθόδευσης, όχι για τους απλούς πολίτες, μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι δουλεύουν για το καλό της ανθρωπότητας;

Εκμεταλλεύονται, απλά, τον φυσιολογικό φόβο που υπάρχει για κάθε τι καινούριο και τόσο μαζικό, όπως είναι αυτός ο εμβολιασμός.
Το βλέπω και στην Google!
Ο έλεγχος τέτοιων ειδήσεων όχι απλά είναι μηδαμινός, αλλά και μεροληπτεί υπέρ αυτών των ειδήσεων και σχολιασμών….

Αναρωτιέμαι γιατί να μην είναι όλα ξεκάθαρα.
Σήμερα που έχουμε τα τελειότερα μέσα για να λάμψει η αλήθεια! Υπάρχει σχέδιο… Αυτό που εξυπηρετεί το μεγάλο κεφάλαιο.
Οι λέξεις, μεγάλο κεφάλαιο, δεν γράφονται συχνά από το φόβο του κομμουνιστικού  χαρακτηρισμού. Όμως ήταν και είναι η πιο στέρεη πραγματικότητα, αν και σχετικά αόρατη.

Το είπε ο Χριστός στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο: « Οὐ δύνασθε Θεῷ δουλεύειν καὶ μαμωνᾷ»(μαμωνάς: κέρδος… κυρίως ανέντιμο ).

Η μνήμη της θυσίας του Χριστού που από σήμερα ανακαλούμε και συμπάσχουμε, μας θυμίζει ότι έγινε  για την σωτηρίαν του κόσμου… Για έναν κόσμο αγάπης, ισότητας και δικαιοσύνης.

καλή εβδομάδα με υγεία και καλή Ανάσταση!

Ει. Δα.

banner-article

Ροη ειδήσεων

Ο Λόμπο