Κόσμος

Πατάτες μοίρασε ο Ερντογάν! Ακολουθούν… κρεμμύδια! – Ο λαός του δυστυχεί, αυτός στη χλιδή!

……………………….

Διαβάζουμε:

“Ξεκίνησε η διανομή πατάτας στην Τουρκία, όπως είχε προαναγγείλει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ένα μέτρο που είχε προκαλέσει αντιδράσεις πριν ακόμα και από την εφαρμογή του.
Όπως καταμαρτυρούν τα βίντεο που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, κατά το μοίρασμα της πατάτας σημειώθηκαν εικόνες συνωστισμού με τους πολίτες να προσπαθούν ακόμα και με σπρωξιές να πάρουν ένα δωρεάν σακί.
Αρκετοί πολίτες μάζευαν ακόμα και τις πατάτες που έπεφταν στο έδαφος, ενώ οι υγειονομικοί κανόνες προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού πήγαν… περίπατο.
Σημειώνεται πως όπως προανήγγειλε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τις επόμενες ημέρες θα διανεμηθούν και 10 κιλά κρεμμύδια και άλλα 20 κιλά πατάτες ανά πολίτη.
Την ίδια ώρα αιχμηρές ήταν οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, που καταγγέλλουν ότι «αυτά είναι τα χάλια της Τουρκίας». (Πρώτο Θέμα)
……………..

Η ηγεσία της γείτονος προσπαθεί να κρύψει την οικονομική κατρακύλα της τουρκικής λίρας πίσω από λεονταρισμούς απέναντι στην Ελλάδα και παιχνίδια ανάμεσα στους δύο ισχυρούς.

Η κατάσταση όμως του δύστυχου λαού της δεν μπορεί να κρυφτεί, όταν περιμένουν ώρες έξω από τα κρεοπωλεία που έχουν κάποια έκπτωση ορισμένες ώρες ή όταν τρέχουν, για να μαζέψουν κι από το έδαφος τις πατάτες του Ερντογάν.

Εκείνος όμως, απτόητος, βυθισμένος στη χλιδή, απολαμβάνει το παλάτι του, τις λιμουζίνες του και την εξουσία, που μέρα με τη μέρα μεταμορφώνεται σε τυραννία.

far

 

banner-article

Ροη ειδήσεων