Αθλητικά Βέροια

Χάντμπολ: Μεγάλη νίκη του Ζαφειράκη επί του Αερωπού!

———–

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας, το Σάββατο 17/4/21, απέναντι στον γειτονικό Αερωπό Έδεσσας. Η ομάδα του Κώστα Δεληγιάννη, που αγωνίζεται στην Handball Premier και αποτελείται από 100% Ναουσαίους παίκτες, χωρίς καμία προσθήκη άλλου ξένου ή Έλληνα, εμφανίστηκε πολύ συγκεντρωμένη στο γήπεδο και μπόρεσε να πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης.

Οι αθλητές του Ζαφειράκη έδειξαν πίστη στη νίκη και είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, κάτι που φάνηκε από τα πρώτα λεπτά και αποτυπώθηκε και στη διακύμανση του σκορ. Σε κανένα σημείο η φιλοξενούμενη ομάδα του Αερωπού, που έχει την δική της πολυετή πορεία στην Handball Premier, δεν κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, γεγονός που οφείλεται στην αποτελεσματικότητα του Ζαφειράκη τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.

Ξεχωριστή ήταν η εμφάνιση των παικτών της Νάουσας, που κέρδισαν τις εντυπώσεις επάξια. Αφενός η πολύ καλή εμφάνιση του Μπουμπουλέντρα κάτω από τα δοκάρια του Ζαφειράκη και αφετέρου η σκληρή προσπάθεια των Μαυροδουλάκη, Θεοδωρόπουλου, Ρότζιου, Πίτου, Διδασκάλου, Τσάτσα, Τσαγκερά, Τζουβάρα και Βλάχου δυσκόλεψαν πολύ την ομάδας της Έδεσσας να σκοράρει. Κρυφό χαρτί για τον Κώστα Δεληγιάννη, αποτέλεσε ο Ναουσαίος Βασίλης Μπόλας ο οποίος έδωσε λύσεις και στην περιφέρεια και στα άκρα της επίθεσης, πετυχαίνοντας 6 γκολ.

Ο Ζαφειράκης, στην επόμενη αγωνιστική (στις 8/5/21), αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη.

Τα πεντάλεπτα: 1-0, 5-3, 8-5, 11-8, 11-8, 12-10 (ημιχ.), 14-12, 17-132, 20-13, 22-16, 24-21, 27-23.
Διαιτητές: Τσιάνας – Χαρίτσος. Δίλεπτα: 7-5. Πέναλτι: 0/0 – 2/2.

Ζαφειράκης Νάουσας (Δεληγιάννης): Μπουμπουλέντρας 1, Πιτάνιος, Πινακούδης, Μαυροδουλάκης 9, Βλάχος, Τσαγκεράς, Τζουβάρας, Ρότζιος 2, Πίτος, Θεοδωρόπουλος 7, Διδασκάλου 1, Τσάτσας 1, Μπιλιούρης, Δάιος, Γαλίτης, Μπόλας 6.

Αερωπός Έδεσσας (Πηλαλίδης): Αθανασίου, Μέτσης 1, Ρόμπης, Γάτσης 1, Κράλλης 6, Θ. Κώστας 2, Μαυρόπουλος, Μπούτκαρης, Βαφείδης 4, Μισαηλίδης 5, Στ. Κώστας, Μουμτζιδέλης 3, Ιωαννίδης 1, Κυριάκου, Μαρίνος 1.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας