Γυναίκα

35 ανοιξιάτικα χτενίσματα με κορδέλα

……………………………

Αν ψάχνεις έναν απλό, κομψό και μοντέρνο τρόπο να απογειώσεις το χτένισμα σου, τα αξεσουάρ μαλλιών είναι η ιδανική λύση! Ένα από τα ανοιξιάτικα top hair accessories για το 2021 είναι και η μαύρη κορδέλα, που θα δώσει στα χτενίσματα σου τέλειο look.

Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις με πολλούς τρόπους δίνοντας κάθε φορά διαφορετικό στυλ στο hairstyle σου. Τοποθέτησε την απλά σαν στέκα, δέσ’ την στην άκρη μιας αλογοουράς ή πλέξ’ τη μέσα στο χτένισμα σου.

Κι αν το μαύρο χρώμα δεν είναι του γούστου σου ή απλά θες και μια εναλλακτική, μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε απόχρωση κορδέλας σου αρέσει.

Δες μια σειρά από φωτογραφίες που παρουσιάζουν χτενίσματα με κορδέλα και πάρε ιδέες!

Κομψά ανοιξιάτικα χτενίσματα με λυτά μαλλιά και κορδέλα

Οι ανάλαφρες μπούκλες και τα λιτά μαλλιά με όγκο αποτελούν μια τέλεια πρόταση για ρετρό και chic χτενίσματα με κορδέλα.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να κάνεις ένα περίτεχνο hairstyle που θα σου πάρει ώρα, προκειμένου να ολοκληρώσεις την εκθαμβωτική σου εμφάνιση. Απλά πρόσθεσε σαν στέκα μια χρωματιστή κορδέλα και είσαι έτοιμη!

Στυλάτες αλογοουρές διακοσμημένες με κορδέλα

Ακόμη ένα είδος χτενίσματος με αμέτρητες παραλλαγές που δείχνει εκθαμβωτικό με την προσθήκη μιας κορδέλας είναι η αλογοουρά.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια σατέν, βαμβακερή ή βελούδινη κορδέλα για να δέσεις τα μαλλιά σου, κρύβοντας παράλληλα το λαστιχάκι που την κρατάει πιο σταθερή, είτε να την εφαρμόσεις σε όλο το μήκος της ponytail σου δημιουργώντας όμορφα σχέδια.

Εναλλακτικά, η χρήση μιας χοντρής κορδέλας σαν στέκα που στη συνέχεια δημιουργεί έναν σικάτο φιόγκο είναι μια πολύ όμορφη ιδέα για εκθαμβωτικά look.

Δες 100 ακόμη ιδέες για αλογοουρά και στόλισε τη με μια κορδέλα, δημιουργώντας μαγευτικά καθημερινά ή βραδινά ανοιξιάτικα χτενίσματα.

Εντυπωσιακά ανοιξιάτικα χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω με κορδέλα

Κι αν δεν θες να μαζέψεις όλα σου τα μαλλιά ψηλά, μπορείς να δοκιμάσεις ένα half up. Απλό ή συνδυασμένο με πλεξούδα, το χτένισμα αυτό μπορεί να απογειωθεί και να μεταμορφωθεί πλήρως με μια κορδέλα.

Δείχνει όμορφο τόσο σε κοντά, όσο και σε μακριά μαλλιά, ασχέτως με το αν η τρίχα είναι ίσια, σπαστή ή σγουρή.

Τα χτενίσματα με τα μισά μαλλιά πιασμένα πάνω και τα άλλα μισά κάτω στολισμένα με κορδέλα είναι κατάλληλα τόσο για την καθημερινότητα, όσο και για πιο ιδιαίτερες στιγμές όπως ένας γάμος. Επομένως, τόλμησε το και κάνε τις δικές σου μαγευτικές εμφανίσεις κάθε στιγμή της ημέρας.

Ανακάλυψε περισσότερα εκπληκτικά χτενίσματα μισά πάνω μισά κάτω για μακριά μαλλιά και όχι μόνο.

Chic σινιόν, κότσοι και updo με κορδέλα για την Άνοιξη

Οι ανοιξιάτικοι κότσοι και τα updo είναι ακόμη μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Αν λοιπόν συνδυαστούν με μια όμορφη κορδέλα, τότε το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο trendy!

Χρησιμοποίησε λοιπόν το αξεσουάρ αυτό για να δημιουργήσεις έναν απλό φιόγκο που θα στολίσει τον κότσο σου. Εναλλακτικά, τύλιξε με την κορδέλα το updo σου, είτε πλέξ’ την ανάμεσα στα μαλλιά σου απλώνοντας το χρώμα σε όλα σου τα μαλλιά.

Κάθε πρόταση έχει τη δικιά της όμορφη όψη. Ακόμη κι αν επιλέξεις να φορέσεις την κορδέλα ως στέκα, κάνοντας μαγευτικά αρχαιοελληνικά ή νυφικά χτενίσματα με κορδέλα, το αποτέλεσμα θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

Ακόμη 60 κότσοι για εντυπωσιακά χτενίσματα σε κάθε μήκος μαλλιών που μπορείς να στολίσεις με το απλό αυτό αξεσουάρ.

Μαγευτικά ανοιξιάτικα χτενίσματα με πλεξούδες και κορδέλες

Πλεξούδες, απλές, περίτεχνες, αλλά και συνδυασμός αυτών μπορούν επίσης να διακοσμηθούν εύκολα με μια κορδέλα.

Η χρήση του συγκεκριμένου αξεσουάρ μαλλιών είναι πολύ απλή, αλλά το χτένισμα που δημιουργεί είναι άκρως εντυπωσιακό.

Χρησιμοποίησε λοιπόν μια χρωματιστή κορδέλα για να δέσεις το τελείωμα της πλεξούδας σου ή για να την πλέξεις μέσα σε αυτήν και το hairstyle σου αυτομάτως θα μεταμορφωθεί σε κάτι εκθαμβωτικό.

Δες ακόμη περισσότερα χτενίσματα με πλεξούδες για κάθε στυλ και κάθε περίσταση.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας