Τοπικά

Περιοδεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών σε Ημαθία και Πέλλα

————

Κλιμάκιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών με επικεφαλής το Γραμματέα και μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του Συνδικάτου Ημαθίας – Πέλλας περιόδευσαν στις 30-31 Μάρτη σε διαλογητήρια και κονσερβοποιία των δύο Νομών. Οι χώροι τους οποίους επισκέφθηκαν οι συνδικαλιστές είναι : ΑΛΜΗ, ΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΚΡΟΝΟΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ.

Έγινε ενημέρωση από πλευράς συνδικαλιστών στους εργαζόμενους για τις ανατροπές που έρχονται στα εργασιακά με τη καθιέρωση 10ωρης απασχόλησης ,  χωρίς επιπλέον αμοιβή για τις δύο επιπλέον ώρες για την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης , για τις μεγάλες ελλείψεις στις δομές Υγείας των δύο Νομών . Τόνισαν την ανάγκη  να ενταθεί ο αγώνας για μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς. Να μη ξαναζήσουμε τις περσινές οδυνηρές καταστάσεις με τους εκατοντάδες νοσούντες στους μεγάλους χώρους δουλειάς.

Η Ομοσπονδία και το Συνδικάτο καταγγέλλουν τις εργοδοσίες ALTERA και ΝΕΑ EXFRUIT , που με πρόσχημα την πανδημία αλλά και με αυθαίρετο τρόπο απαγόρευσαν την είσοδο των συνδικαλιστών στους δύο αυτούς χώρους εργασίας. Η Ομοσπονδία και το συνδικάτο καλούν τους εργαζόμενους σε ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση στο συνδικάτο να γίνει πιο ισχυρό και πιο μαζικό .

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας