Βέροια

Βέροια: Τίποτα δεν άλλαξε με το βαθύ κόκκινο. Μόνο το λιανεμπόριό της αναστενάζει

………………….

Υπάρχει μια έντονη δυσαρέσκεια στον κόσμο της Βέροιας από τη χθεσινή ένταξή της στο βαθύ κόκκινο. Οι περισσότεροι θεώρησαν σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν την ένταξη αδικαιολόγητη. Ας το παρακάμψουμε κι ας δούμε τι σήμαινε μεσημέρι Σαββάτου το βαθύ κόκκινο για την πόλη.

Τα αυτοκίνητα στους δρόμους ήταν τα ίδια και περισσότερα, οι πολίτες στα πεζοδρόμια να περπατούν αμέριμνα και αρκετά πυκνά και βέβαια χώροι, όπως η είσπραξη τελών τηλεφωνίας, ανοιχτοί! Γιατί, όπως είπε και ο Αντιπρόεδρος κ. Άδωνις Γεωργιάδης, όταν χρωστάμε πρέπει να πληρώνουμε!

Τώρα, πώς ο ιός δεν κολλάει σε τέτοιους χώρους ή στις ουρές της Τράπεζας ή στα μεγάλα super market,  αλλά κολλάει στον φτωχό καταστηματάρχη, που έτσι κι αλλιώς δεν κατακλυζόταν το μαγαζί του από πελάτες και που του το έκλεισαν για μια ακόμη φορά; Αυτό είναι ένα μυστήριο!

Μήπως τελικά αυτό που σχεδιάζεται εδώ και καιρό, πως τα μικρά δηλαδή καταστήματα – τα ονόμασαν μάλιστα ζόμπι – είναι αχρείαστα, μιας και οι ανάγκες  μας θα εξυπηρετούνται κάλλιστα από τα πολυκαταστήματα, είναι ο επιθυμητός στόχος όλης αυτής της πολιτικής;

far

banner-article

Ροη ειδήσεων