Κορωνοϊός

Επιτροπή λοιμωξιολόγων: Έμαθαν για τα νέα μέτρα από την… τηλεόραση – Ενόχληση Τσιόδρα

Στα άκρα βρίσκονται οι σχέσεις της κυβέρνησης με την επιτροπή των ειδικών στην οποία προΐσταται ο Σωτήρης Τσιόδρας καθώς οι πληροφορίες λένε ότι οι λοιμωξιολόγοι  δεν γνώριζαν τίποτα ούτε για το νέο σκληρό lockdown  που ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αλλά ούτε για την απόφαση που πήρε το Μέγαρο Μαξίμου  να ανοίξει τα σχολεία στις 11 του μηνός.

Και τις δύο αποφάσεις τις πληροφορήθηκαν οι καθηγητές  από τις επίσημες ανακοινώσεις και γι αυτό οι περισσότεροι δεν έκρυβαν τον εκνευρισμό και την δυσαρέσκεια τους, δεδομένου ότι  κανείς δεν ζήτησε την γνώμη και την εκτίμηση τους για το τι πρέπει να συμβεί με βάση τα επιστημονικά δεδομένα.

Οι πληροφορίες λένε μάλιστα ότι πέρα από τον Σωτήρη Τσιόδρα ο οποίος είναι ενοχλημένος με το Μέγαρο Μαξίμου εδώ και πολύ καιρό και ο καθηγητής Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, είναι στα κόκκινα.

Και αυτό γιατί τόσο ο ίδιος όσο και τα αλλά μέλη της επιτροπής γνωρίζουν καλά τι θα συμβεί στην συνέχεια. Θα ενταθούν οι  κυβερνητικές πιέσεις προκειμένου η επιτροπή να ακολουθήσει τις αποφάσεις του πρωθυπουργού αντί να ακολουθήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την επιτροπή όπως θα όφειλε.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας