Ημαθία - Κορωνοϊός: 95 κρούσματα τον Αύγουστο, 68 μέχρι στιγμής τον Σεπτέμβριο - Η πρώτη διασωλήνωση στη Βέροια

Η πρώτη διασωλήνωση ασθενούς με κορωναϊό πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στο Γενικό Νοσοκομείο της Βέροιας. Πρόκειται για μία 66χρονη, η οποία στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Εν τω μεταξύ, μετά το κρούσμα κορωναϊού στη ΔΕΥΑ Βέροιας αύριο Παρασκευή 11 Αυγούστου θα παραμείνει κλειστό το κεντρικό κτίριο της Επιχείρησης, προκειμένου να γίνει η απολύμανση. Οι καταναλωτές θα εξυπηρετούνται από το Ταμείο της Επιχείρησης στη Δημοτική αγορά, ενώ το γραφείο συντήρησης βλαβών (23310 21814), θα εργάζεται κανονικά για την εξυπηρέτησή τους.

Χθες Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου το Κέντρο Αθλητισμού Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (ΚΑΠΑ) του Δήμου Βέροιας, μετά την εμφάνιση κρούσματος covid-19 σε μέλος του διοικητικού σχήματος σε ομάδας καλαθοσφαίρισης της πόλης, προχώρησε προληπτικά, στην απολύμανση της σάλας και όλων των χώρων του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΚ Βικέλας και αύριο Παρασκευή (11-09-2020) θα αποδοθεί και πάλι προς χρήση.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, διαγνώστηκαν σήμερα (10/9/2020) θετικά οκτώ νέα κρούσματα εκ των οποίων τα τέσσερα συνδέονται με γνωστή συρροή σε βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων, ενώ μέσα στο μήνα Σεπτέμβριο είχαμε 68 κρούσματα κορωναϊού, όταν ολόκληρο τον Αύγουστο είχαν επιβεβαιωθεί 95 κρούσματα covid-19.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 34504 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια