Πολιτισμός Τοπικά

2η ημέρα Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών

2η ημέρα για το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας η χθεσινή με το κοινό να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα και να γεμίζει τον χώρο του Εκκοκκιστηρίου Ιδεών στην Βέροια πάντα με τις απαραίτητες αποστάσεις και μέτρα προστασίας από την πανδημία.

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 19 ταινίες μικρού μήκους 10 εκ των οποίων συμμετείχαν στην φετινή θεματική Focus On Women καθώς και ένα βίντεο αφιέρωμα στην Μελίνα Μερκούρη για τα 25 χρόνια από το θάνατο της.

Όπως κάθε μέρα το κοινό είχε την ευκαιρία να ψηφίσει για την καλύτερη ταινία ενώ κατά την διάρκεια της βραδιάς δόθηκε αναμνηστικό στον πρόεδρο της επιτροπής βραβείων κ. Κορρέ Κώστα Πολιτιστικό Διαχειριστή και Υπεύθυνο Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του “Νεανικού Πλάνου”.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την παρουσία του τον αντιδήμαρχο Δήμου Βέροιας Τσαχουρίδη Αλέξανδρο.

Σήμερα στην τελετή λήξης  του φεστιβάλ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει 16 ταινίες μικρού μήκους 5 εκ των οποίων στην θεματική Focus On Woman.

Ενημερώνουμε το κοινό πως σύμφωνα με τις νέες αποφάσεις για την Π.Ε Ημαθίας τα μέτρα προστασίας δεν αφορούν εκδηλώσεις ζωντανού θεάματος και ακροάματος (όπως παραστάσεις θεάτρου, χορού και μουσικής) και  τις υπηρεσίες προβολής κινηματογραφικών ταινιών.

Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί κανονικά , οι θέσεις όπως κάθε μέρα θα είναι αποκλειστικά καθήμενων ενώ κατά την είσοδο και την έξοδο στο χώρο η χρήση ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική.

Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Έναρξη Προβολών 21:00

Προσέλευση κοινού 20:30

Προκράτηση θέσεων

  1. Στείλτε μας mail στο kinimatodrasis@gmail.com με θέμα ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ καθώς και τα στοιχεία σας (Όνομα – Επώνυμο – Τηλέφωνο ) και την ημερομηνία για την οποία θέλετε να κάνετε κράτηση
  2. Τηλεφωνήστε μας στα 6972440721 και 6980575196

banner-article

Ροη ειδήσεων