Κορωνοϊός Πολιτική

Είναι αλήθεια!  11 εκ. ευρώ  η καμπάνια της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό – Χωρίς… μάσκες τα νοσοκομεία!

Πέρα από κάθε κοινή λογική φαντάζει η απόφαση της κυβέρνησης –παραθέτουμε το σχετικό έγγραφο-  να διαθέσει 11 εκατομμύρια ευρώ για την καμπάνια ενημέρωσης ενάντια στον κορωνοϊό, τη στιγμή που τα νοσοκομεία αφενός δεν έχουν επάρκεια προσωπικού και αφετέρου λείπουν απ’ αυτά βασικά είδη για τη λειτουργία τους, ακόμα και  χειρουργικές μάσκες.

Απ’ ότι φαίνεται η κυβέρνηση αδιαφορεί για το «περί δικαίου αίσθημα», αλλά και για την ουσία των πραγμάτων, μιας και βρισκόμαστε μπροστά σε πρωτόγνωρες καταστάσεις πανδημίας, οι οποίες πρέπει να αντιμετωπιστούν απ’ ένα διαλυμένο στην ουσία Δημόσιο Σύστημα Υγείας.  Αντί να διαθέτει χρήματα για την ενδυνάμωσή του για να περισωθεί ό,τι είναι δυνατόν την ύστατη στιγμή, αυτή ξοδεύει χρήματα για… καμπάνια ενημέρωσης!

Είναι γνωστό ότι τον «καλό καιρό» χρειαζόταν αναμονή στα δημόσια νοσοκομεία κάποιους μήνες για μια εξέταση ή πάνω από χρόνο για μια εγχείρηση, μ΄ αποτέλεσμα όσοι είχαν τη δυνατότητα να καταφεύγουν στους ιδιώτες.

Συνεπώς απ’ τη μία ο κόσμος είναι ενημερωμένος για τον κίνδυνο του φονικού ιού κι απ’ την άλλη δεν χρειάζονται χρήματα για τη μετάδοση κοινωνικών μηνυμάτων απ’ τα ΜΜΕ, τα οποία και πρέπει να προβάλλονται δωρεάν βάσει της K.Υ.Α αριθμ. 1686/2018.

Παραθέτουμε το έγγραφο για τα 11 εκ. ευρώ καθώς και video – κραυγή αγωνίας εκπροσώπου των νοσοκομειακών ιατρών για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας μας.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας