Κορωνοϊός: Οι έξι ασθενείς - νικητές που παίρνουν εξιτήριο


Μετά την 38χρονη - «ασθενής-μηδέν» - και τον γιο της από τη Θεσσαλονίκη οι οποίοι βγήκαν νικητές στη μάχη με τον κορωνοϊο άλλοι 6 ασθενείς οι οποίοι προσβλήθηκαν από τον ιό στη χώρα και νοσηλεύτηκαν για περισσότερες από 14 μέρες όπως προβλέπει το Πρωτόκολλο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στο Αττικόν και το ΑΧΕΠΑ αναμένεται να πάρουν εξιτήριο τις επόμενες μέρες.

Εκτός νοσοκομείου Αττικόν και σε καραντίνα στο σπίτι της για τις επόμενες 20 μέρες θα βρεθεί η τραπεζική υπάλληλος της Πειραιώς η οποία διαγνώστηκε θετική στο κορωνοϊό. Η γυναίκα που είχε ταξιδέψει πρόσφατα σε περιοχές της βόρειας Ιταλίας, όπου έχουν εντοπιστεί κρούσματα του ιού, απευθύνθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Νέο Φάληρο.

Εκτός ΑΧΕΠΑ και θαλάμων αρνητικής πίεσης αναμένεται να βρεθούν τόσο η εκπαιδευτικός φίλη της 38χρονης, της πρώτης γυναίκας που νόσησε από τον κορωνοϊό στη χώρα αλλά και ο σύζυγός της, το πρώτο τεστ του οποίου είχε βγει αρνητικό.  Και οι δύο είναι απύρετοι και σε πολύ καλά κατάσταση. Με τις βαλίτσες στο χέρι είναι άλλοι δύο ασθενείς-τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά-καθώς ολοκληρώνουν χωρίς προβλήματα την θεραπεία.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 35226 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια