Μια τρυφερή βραδιά αφιερωμένη σε τραγούδια της αγάπης από το Ωδείο Φίλιππος Βέροιας

Μια ιδιαίτερη βραδιά, με παιδικές και νεανικές φωνές να υμνούν την αγάπη, έστησε το Ωδείο Φίλιππος στο μικρό του θεατράκι.

Κόντρα στην εμπορική διάσταση που δίνεται τα τελευταία χρόνια στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η Νεφέλη Μπραβάκη, με τα τμήματά της φωνητικής και πολυφωνίας "Filippos glee", χρωμάτισε τη μέρα με τραγούδια και φωνές που ανέδιδαν αθωότητα και τρυφερά συναισθήματα, σε μια μικρή συναυλία με τίτλο "love actually".

«Με διαχρονικά τραγούδια ή προσωπικές δουλειές των παιδιών, τραγούδια τόσο του Αττίκ, του Σουγιούλ, αλλά και τραγούδια των Queen, The smiths, The Beatles και Billie ellish, τα παιδιά θα μας ταξιδέψουν στις πιο αγνές, χαρούμενες αλλά και σκοτεινές πλευρές του ρομαντισμού μέσα από την φωνή αλλά και την ενορχήστρωση και εκτέλεση των μαθητών του Ωδείου Φίλιππος» είπε προλογίζοντας η Νεφέλη Μπραβάκη.

Η ποιότητα των τραγουδιών αλλά και οι φωνητικές δυνατότητες των μαθητών απέδειξαν τη σοβαρή δουλειά που γίνεται μέσα στις τάξεις του Ωδείου αλλά ανέδειξαν και τους στόχους του.

Εξαιρετικά όλα τα παιδιά – κάποια μάθαμε πως τραγούδησαν για πρώτη φορά – είτε τραγούδησαν μόνα, είτε σε σύνολα, με συγκινητική την  παρουσία των πολύ μικρών παιδιών, που πρόσθεσαν την καθοριστική πινελιά με την ευαισθησία τους.

Συμμετείχαν:

Το Σχήμα "Filippos glee" Νάουσας, το Τμήμα junior της Βέροιας και οι μαθητές Σιόμα Οφοτζέμπε, Μάγδα Χριστοπούλου, Ντίνα Καραγεωργίου, Λίλη Παπαχαραλάμπους, Σταμάτης Παπαδόπουλος, Ελεάνα Γεωργίου, Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, Ελένη Κουκουτέγου, Αλίκη Παπαγιάννη,  Πάμελα Κεσαράκα και Ερμιόνη Καϊσερλή.

far

Φωτογραφίες: faretra.info   

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 29782 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια