Ειδήσεις με Διάρκεια

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη από Τρίτη 14 μέχρι και το Σάββατο 25 Ιανουαρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

 Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ναούσης, όπου θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Γέροντος Εφραίμ του Αριζονίτη.

 Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια.

 Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας θα υποδεχτεί την ιερά εικόνα της Παναγίας «Προδρομιτίσσης» από το Άγιον Όρος και στη συνέχεια θα συμμετάσχει στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό.

 Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας και στην Ιερά Λιτανεία.

 Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου Αγκαθιάς.

 Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια Βεροίας.

 Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι θα ευλογήσει τη βασιλόπιτα στο Γηροκομείο Βεροίας.

 Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αράχου επί τη εορτή του Αγίου Ευθυμίου.

 Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ναούσης επί τη εορτή του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου.

 Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νεοχωρίου επί τη εορτή του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω.

 Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κυψέλης επί τη εορτή της Οσίας Ξένης.

 Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης του ομωνύμου Δημοτικού Διαμερίσματος Βεροίας επί τη εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου.

 Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ευλογήσει τη βασιλόπιτα και θα ομιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης στο πλαίσιο των συνάξεων με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΜΒΝΚ
banner-article

Ροη ειδήσεων