Αθλητικά Νάουσα

Η Κ.Α. “Νάουσα” στους 11ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση  πραγματοποίησαν οι αθλητές της Κ.Α.Ν. στη Πτολεμαΐδα. Το προαγωνιστικό τμήμα της Κολυμβητικής Ακαδημίας “ΝΑΟΥΣΑ” συμμετείχε στους 11ους Πτολεμαϊκούς αγώνες, που διοργάνωσαν τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας το Σαββατοκύριακο 14-15 Δεκεμβρίου στο δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 480 αθλητές από 20 διαφορετικές ομάδες. Η Κ.Α.Ν. συμμετείχε με 30 αθλητές-τριες στις 2 από τις 3 αγωνιστικές. Η εξαιρετική τους προσπάθεια και η καλή συνεργασία προπονητών και αθλητών στις προπονήσεις αντικατοπτρίζετε στα 59 νέα ατομικά ρεκόρ, στα 2 ρεκόρ ομάδας αλλά και στα 8 χρυσά, 7 ασημένια, και 6 χάλκινα μετάλλια που κατέκτησαν φέρνοντας τον σύλλογο στην 6η θέση ανάμεσα σε 20 ομάδες και στη 1η  θέση στο νομό Ημαθίας.

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου η Κ.Α.Ν. διοργάνωσε, για ακόμα μια φορά, με εξαιρετική επιτυχία, την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της. Πολλά παιχνίδια στη πισίνα,water polo, φουσκωτά, facepainting, στόλισμα μπισκοτόσπιτων, χορός, φαγητά, γλυκά, κάλαντα, επίσκεψη από τον Άη Βασίλη και πολλά δώρα αποτέλεσαν τη συνταγή για μια μέρα που θα μείνει αξέχαστη στους 150 αθλητές που παραβρέθηκαν στη γιορτή. Γιατί, στόχος μας είναι να:  Κ.Α.Ν.ουμε τα Χριστούγεννα σας αξέχαστα!

ΘΕΣΕΙΣ-ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΠΡΟΑΓ-2019

banner-article

Ροη ειδήσεων