Βέροια Κοινωνία

Με πολύ κόσμο και άρωμα Χριστουγέννων η βραδιά του Φωνητικού Συνόλου “Μονόγραμμα”

Πολύς ο κόσμος στον Πολυχώρο της «Ελιάς» απόψε, για να ενισχύσει το έργο του Φωνητικού Οργανικού Συνόλου «Μονόγραμμα», που οι εκδηλώσεις του είναι γνωστό πως έχουν πάντα σαν στόχο τους φιλανθρωπικό σκοπό.

Η αποψινή βραδιά ήταν γιορταστική, στο κλίμα των Χριστουγέννων που έρχονται. Με ορχήστρα, τραγούδι και χορό, που κράτησε το κέφι αμείωτο, η βραδιά είχε και τα κάλαντά της, που τα τραγούδησε το «Μονόγραμμα» με τον Μέρκο Κούτρα.

Η Πρόεδρος του Συνόλου η Αλεξάνδρα Ανανιάδου – Βαφείδου είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε τυχεροί γιατί αυτή η πόλη έχει ανθρώπους που στηρίζουν το σκοπό μας. Βλέπουμε απόψε δίπλα μας προέδρους και εκπροσώπους συλλόγων να είναι παρόντες και να μας στηρίζουν.

Το χορωδιακό τραγούδι, στο οποίο ανήκει το «Μονόγραμμα», έγινε τα τελευταία χρόνια πολύ δημοφιλές. Μετά από έρευνες και μελέτες που έγιναν, τα αποτελέσματα των δημοσιεύσεων είναι εκπληκτικά.

Μια ώρα τραγούδι σε χορωδία αποβάλλει το στρες, πετυχαίνοντας και τη βιολογική προσφορά σε όσους ασχολούνται μ’ αυτό.

Ο χορωδιακός κόσμος στον οποίο ανήκουμε έχει αγάπη για τη μουσική αλλά και για την κοινωνική προσφορά.

Το Μονόγραμμα προγραμματίζει για φέτος δύο εκδηλώσεις: στις 22 Μαρτίου αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου, για να ενισχύσει τη Φιλόπτωχο και στις 7 Μαΐου αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο για ενίσχυση του Γηροκομείου.

Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές, καλή χρονιά, και καλή συνέχεια στο σημαντικό έργο των συλλόγων.»

Παρόντες στη βραδιά ήταν οι σύλλογοι: το Σωσσίδειο Γηροκομείο, το ΚΕΜΑΕΔ, ο Έρασμος, η Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών, ο Σύλλογος Προστασίας Απόρου Παιδιού, ο Σύλλογος ΜΑμΑ και το Λύκειο Ελληνίδων.

Έπαιξαν και τραγούδησαν προκαλώντας ιδιαίτερα χαρούμενη ατμόσφαιρα οι: Μέρκος Κούτρας και Βίκυ Μπατζιάκα στο τραγούδι, Κώστας Θεοδωρίδης μπουζούκι – τραγούδι και Νίκος Σκεντερίδης κιθάρα – τραγούδι.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

 

banner-article

Ροη ειδήσεων