Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη από Τρίτη 3 έως και Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων :

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και της Αγίας Ιερουσαλήμ Καμποχωρίου.

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας επί τη εορτή της Αγίας Ιερουσαλήμ και των τριών τέκνων αυτής.

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό επί τη εορτή του Αγίου Αθανασίου του Κουλακιώτου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Νεομαρτύρων Χαλάστρας.

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη εορτή του Αγίου Αθανασίου του Κουλακιώτου στον Ιερό Ναό Αγίων Νεομαρτύρων Χαλάστρας και στην συνέχεια θα τελέσει τον Αγιασμό των Εγκαινίων του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού.

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό επί τη εορτή της Γεννήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Παναγίας Καλλίπετρας και θα τελέσει Κουρά Μοναχού.

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει επί τη εορτή της Γεννήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Γεννεσίου της Θεοτόκου Μαλγάρων.

Την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει επί τη εορτή των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης στο Γηροκομείο Ναούσης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΜΒΝΚ

banner-article

Ροη ειδήσεων