Βέροια

Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βέροιας

                    

Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βέροιας καταγγέλλει την Διοίκηση για την έλλειψη τραυματιοφορέων που υπηρετούν στο  Νοσοκομείο, με αποτέλεσμα την αδυναμία χορήγησης κανονικών αδειών και ρεπό στους εργαζόμενους όπως προβλέπει ο νόμος – με ότι συνεπάγεται αυτό στην υγεία τους- αλλά και ταλαιπωρία για τους ασθενείς που εξυπηρετούνται στα επείγοντα περιστατικά, εργαστήρια, Μ.Ε.Θ. και όλες τις κλινικές μόνο από 2 συναδέλφους μεταφορείς ασθενών απόγευμα και νύχτα.

Παρ’ όλες τις διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις των υπευθύνων για προσλήψεις επικουρικού προσωπικού, το πρόβλημα διογκώθηκε μετά την επιστροφή των σχολικών φυλάκων στους Δήμους.

Κάποιοι εκ των συναδέλφων τραυματιοφορέων μάλιστα απασχολούνται με προγράμματα του ΟΑΕΔ που πήραν μεν παράταση αλλά δεν παύουν να είναι σε ομηρία όπως και οι επικουρικοί, ενώ εξυπηρετούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

26-7-2019

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

banner-article

Ροη ειδήσεων