Βέροια Ρεπορτάζ

Ο Νάσος Ηλιόπουλος στη Βέροια: “Να μη χαθούν όσα ο ΣΥΡΙΖΑ οικοδόμησε – Μπορεί να καλυφθεί η διαφορά”

Την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση είχε απόψε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια, μπροστά στο εκλογικό του κέντρο. Με παρόντες τους υποψήφιους βουλευτές του, κεντρικός ομιλητής ήταν ο Νάσος Ηλιόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές και υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος σήμερα στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Προλογίζοντας ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας Κώστας Καλδάρας δήλωσε αρχικά τη χαρά του για τη συμμετοχή στον αγώνα ενός κόμματος, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, δίπλα στους υποψήφιους βουλευτές της Ημαθίας και τον Νάσο Ηλιόπουλο, χαρακτηρίζοντας το κόμμα σύμβολο της Αριστεράς.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύφτηκε πίσω από χαρακώματα, δεν δείλιασε. Έδωσε μάχες, αγώνες, λύσεις. Πάλεψε και νίκησε» είπε ξεκινώντας.

Δίνοντας σύντομα την πορεία του Κόμματος από την ώρα που παρέλαβε τη χώρα σε κατάσταση αποσύνθεσης μέχρι την έξοδό της από τα μνημόνια,  τόνισε τη διαφορά της πορείας αυτής από την πολιτική της ΝΔ, αφού δίδαξε την αλληλεγγύη.

«Ο λαός δεν πρέπει να ξεχάσει και να ξαναγυρίσει στο παρελθόν από το οποίο τον έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί λαός χωρίς μνήμη είναι λαός χωρίς μέλλον» κατέληξε ο Κώστας Καλδάρας.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος ξεκίνησε λέγοντας «Οι μέρες είναι ιστορικές γιατί μετά από δέκα χρόνια ο λαός μπορεί να είναι επιτέλους αφέντης στον τόπο του!»

Εξηγώντας ότι τώρα πια ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να χαράξει πολιτική χωρίς τους Ευρωπαίους, αφού η χώρα βγήκε επιτέλους από τα μνημόνια,  θέλησε να δώσει τι σήμανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τον τόπο.

Σήμανε ασφάλεια για τη χώρα, καλύτερα σχολεία, καλύτερα νοσοκομεία. Στην οικονομία έγιναν επενδύσεις, οι αγρότες υποστηρίχτηκαν, και περισσότερες επιχειρήσεις ανοίξανε απ’ όσες κλείσανε.

«Λάθη μπορεί να κάναμε αλλά κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει ότι υποστηρίξαμε μεγάλα συμφέροντα» είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της φορολογίας, όπου η δίκαια αντιμετώπιση όλων των πολιτών δεν θα έχει καμιά σχέση μ ΄αυτήν της ΝΔ, όπως προδιαγράφεται.

Η Υγεία και η Παιδεία θ αντιμετωπιστούν με διορισμούς γιατρών και εκπαιδευτικών αλλά και 500.000 θέσεις εργασίας θα ανοίξουν μέσα στην επόμενη τετραετία, θέσεις ποιοτικές με ένσημα και ωράρια, υποσχέθηκε ο ομιλητής, διαφοροποιώντας και την πολιτική του Κόμματος από της ΝΔ ειδικά στο Ασφαλιστικό, το βιώσιμο Ασφαλιστικό, που όχι μόνο δεν μπορεί να το υποσχεθεί η ΝΔ αλλά είναι σίγουρο ότι θα το τινάξει στον αέρα.

Μιλώντας για τη θέση της χώρας, που κέρδισε τη διεθνή αναγνώριση μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και την υποστήριξη των Συμμάχων απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις, έδειξε την υποκρισία της ΝΔ ειδικά στο θέμα της Συμφωνίας, αφού τώρα παραδέχεται έμμεσα ότι θα την τηρήσει.

«Δεν πρέπει να χαθούν όσα πετύχαμε. Η διαφορά μπορεί να καλυφθεί. Με τη νίκη! Καλό μας αγώνα» ολοκλήρωσε δυναμικά.

Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνοντας στην εξέδρα χαιρέτισαν μαχητικά τους οπαδούς τους υπό τους ήχους του “Bella ciao”.

far

Φωτογραφίες: faretra.info   

banner-article

Ροη ειδήσεων