Σχόλια

Όταν η ποιότητα γεμίζει τις αίθουσες…

Και η χθεσινή παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας, «Οι Άθλιοι», ήταν sold out, αποδεικνύοντας την εκτίμηση που τρέφει το κοινό της πόλης για τις υψηλού επιπέδου παραστάσεις που παρουσιάζουν τα Τμήματα Υποδομής του.

Η χθεσινή παράσταση ανατρεπτική πάνω σ’ ένα κλασικό κείμενο που του έδωσε διαχρονική διάσταση, ήταν μια εμπνευσμένη δημιουργική στιγμή της  Έλενας Μουδίρη Χασιώτου.

Η Έλενα ήδη από πέρυσι, που ξεκίνησε τη συνεργασία της με το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας, έδωσε τα πρώτα δείγματα γραφής εντυπωσιάζοντας.

Με το φετινό της Τμήμα Ενηλίκων « Θεατρικό τραγούδι» ανέβασε μια παράσταση-έκπληξη, πραγματικά επαγγελματικών προδιαγραφών.

Μιλώντας χθες μετά τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης που καταχειροκροτήθηκε στη faretra.info, έδωσε τις δυσκολίες ενός τέτοιου εγχειρήματος, την κούραση και την αγωνία που προκαλεί, αλλά και τη μεγάλη ικανοποίηση που της έδωσε η συνεργασία με τους μαθητές της.

«Πρόκειται όχι μόνο για άτομα εξαιρετικά συνεργάσιμα και με ταλέντο, αλλά και με πολύ αυξημένη ευφυία. Γι’ αυτό και ονόμασα τη συγκεκριμένη ομάδα “Θεατρικό τραγούδι – Πετάει”. Γιατί κυριολεκτικά πετούν!» είπε λάμποντας από χαρά.

Εξαιρετική βραδιά που ανέδειξε όλους τους συντελεστές της και ικανοποίησε με το υψηλό της επίπεδο το κοινό, γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα αλλά και το φουαγιέ της Στέγης  πριν από την παράσταση.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

Σχετικά με την παράσταση “Οι Άθλιοι” μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας