Βέροια Ρεπορτάζ

Πρώτος με διαφορά στη Βέροια ο Κώστας Βοργιαζίδης – Ατμόσφαιρα νίκης στο εκλογικό του κέντρο

Με μεγάλη διαφορά προηγείται στις δημοτικές εκλογές της Βέροιας ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, διεκδικώντας για δεύτερη φορά με αισιοδοξία τη θητεία στο δημαρχιακό αξίωμα.Ποσοστό, ώρα 11:24, 35,96%

Αυτήν τη στιγμή ο Παύλος Παυλίδης και η Γεωργία Μπατσαρά διεκδικούν τη δεύτερη θέση  με μικρή   διαφορά μεταξύ τους, με αντίστοιχα ποσοστά 19,38 και 18,70.

Τέταρτος ο Αντώνης Μαρκούλης  12,91% με πέμπτο τον Γιάννη Παπαγιάννη 8,96% και έκτο τον Γιώργο Μελιόπουλο 4,21%. Μέχρι αυτήν τη στιγμή έχει γίνει καταμέτρηση σε 64 από τα 133 εκλογικά τμήματα.

Η faretra.info περνώντας από τα εκλογικά τμήματα των υπόλοιπων συνδυασμών, εκτός του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» που ήρθε πρώτος, διαπίστωσε περισυλλογή και αναμονή για τη δεύτερη θέση σε κείνους που τη διεκδικούν.

Στο εκλογικό κέντρο του Κώστα Βοργιαζίδη η ατμόσφαιρα έγινε πανηγυρική, όταν έφτασε  ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, οι υποψήφιοι αλλά και οι οπαδοί του έσπευσαν να τον συγχαρούν με συγκίνηση.

Ο νικητής της βραδιάς, Κώστας Βοργιαζίδης, δήλωσε στη faretra.info:

«Ευχαριστούμε πολύ τους δημότες της Βέροιας, οι οποίοι μας δώσανε 10% στον πρώτο γύρο σε σχέση με το 2014, σε μια πολύ δύσκολη αυτοδιοικητική περίοδο, όπως ήταν αυτή που περάσαμε.

Έχουμε μπροστά μας την επόμενη Κυριακή, περιμένοντας να μάθουμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος της δεύτερης Κυριακής. Δηλώνουμε ιδιαίτερα αισιόδοξοι!»

far

Φωτογραφίες: faretra.info από τα εκλογικά τμήματα των υποψηφίων

    

 

 

banner-article

Ροη ειδήσεων