Βέροια

Παρουσιάστηκαν από τον Χρήστο Γιαννούλη οι υποψήφιοι του συνδυασμού του για την Ημαθία

Στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της Βέροιας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης παρουσίασε απόψε το πρόγραμμά του και τους υποψηφίους του για την Ημαθία.

Με γεμάτα τα έδρανα της αίθουσας από οπαδούς του συνδυασμού και με παρόντες τον Υφυπουργό Άγγελο Τόλκα και τους τρεις Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Θόδωρο Αντωνίου, Φρόσω Καρασαρλίδου και Γιώργο Ουρσουζίδη, ο Χρήστος Γιαννούλης παρουσίασε αρχικά το πρόγραμμα του συνδυασμού, τις θέσεις και το όραμα και στη συνέχεια τους υποψηφίους του.

Επισημαίνοντας την μέχρι τώρα επικρατούσα κατάσταση στο χώρο της Περιφέρειας, ένα «καθεστώς», όπως το χαρακτήρισε, που αλλάζει απλά πρόσωπα, έδωσε το δικό του τρίπτυχο ανατροπής, «Δημοκρατία – Σχεδιασμός – Αποτελεσματικότητα».

Μακριά από ρεβανσισμούς, με το όραμα μιας Περιφέρειας του 2040, μακριά από την πολιτική του «φαίνεσθαι», με κατάθεση ψυχής για έναν αγώνα «Δημοκρατίας – Ειρήνης – Ανάπτυξης – Προκοπής», ο Χρήστος Γιαννούλης ολοκλήρωσε  παρουσιάζοντας τους υποψηφίους του, αφού προηγουμένως ο Υφυπουργός και οι τρεις Βουλευτές ευχήθηκαν επιτυχία, αλλά και με μια τοποθέτηση ο καθένας.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού είναι:

Θανάσης Χειμώνας, δημοτικός υπάλληλος
Νεόφυτος Κελεσίδης, ελεύθερος επαγγελματίας
Βασίλης Κωνσταντινόπουλος, εργαζόμενος στο Νοσοκομείο Βέροιας
Παύλος Μπογιαννίδης, αγρότης
Δημήτρης Ρίζος, εκπαιδευτικός
Βαρβάρα Σαράντη, εκπαιδευτικός
Νατάσα Σπυρίδου, εικαστικός
Χρύσα Τσέλιου, ιδιωτική υπάλληλος

Και οι οχτώ υποψήφιοι πήραν στη συνέχεια το λόγο, κάνοντας ένα μικρό πορτρέτο τους και αιτιολογώντας τη συστράτευσή τους με τον Χρήστο Γιαννούλη μέσα από σύντομες τοποθετήσεις.

Ακολούθησαν ερωτήσεις δημοσιογράφων.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας