Οι γυναίκες δημοσιογράφοι της πόλης παίρνουν ανάσα…

Πλάι στους άντρες δημοσιογράφους της Βέροιας, οι γυναίκες δημοσιογράφοι σηκώνουν ένα μεγάλο μέρος του βάρους της ενημέρωσης, ενημέρωσης με φρενήρεις ρυθμούς, ιδιαίτερα τώρα, καθώς μπήκε η  Άνοιξη.

Και δεν είναι μόνο η προεκλογική περίοδος. Οι εκδηλώσεις τον τελευταίο καιρό, με περισσότερες τις πολιτιστικές, έπεφταν η μία πάνω στην άλλη -μέχρι και τρεις την ημέρα- με ρυθμούς καταιγιστικούς.

Όμως η Μεγάλη Εβδομάδα φαίνεται πως αποτελεί μια ανάσα γι’ αυτές, καθώς οι ρυθμοί μειώνονται και ο χρόνος δουλειάς επανέρχεται σε λογικά πλαίσια.

Και βέβαια, τις γυναίκες δημοσιογράφους τις περιμένουν κι οι επιπρόσθετες πασχαλινές απαιτήσεις του σπιτιού, με κορυφαίες τη μαγειρίτσα και τα τσουρέκια! Ανάσα, λοιπόν, για όλες και ενασχόληση με τα του οίκου, χωρίς το γνωστό στρες της δουλειάς.

Στη φωτογραφία η Μαρία Τριγώνη του «Πληροφοριοδότη», πάντα παρούσα σε ποικίλες εκδηλώσεις, εξακολουθεί και σήμερα να είναι μπροστά στον υπολογιστή του γραφείου της ηλεκτρονικής της  εφημερίδας, με μια διαφορετική όμως διάθεση και με όλο το χρόνο μπροστά της να βάψει αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, τα κόκκινα αυγά!

Καλό Πάσχα σε όλες  και όλους τους δημοσιογράφους της πόλης μας και καλή δύναμη για τη συνέχεια!

far

Φωτογραφία: faretra. info  

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 27326 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια