Βέροια

Αλέξανδρος Τσαχουρίδης: “Αξίζει ν’ αγωνιστούμε για την πόλη και τους συμπολίτες μας”

Ο  δικηγόρος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης είναι γέννημα θρέμμα της Βέροιας με έντονη δραστηριότητα όχι μόνο στο χώρο της δουλειάς του, αλλά και σε ποικίλες εκφάνσεις της ζωής της πόλης.

Η πολιτική, ο πολιτισμός, η αλληλεγγύη, ακόμη και ο αθλητισμός υπήρξαν τομείς στους οποίους δραστηριοποιήθηκε και δραστηριοποιείται.

Γράφει ο ίδιος για το “παρών” που έδωσε και δίνει στη ζωή της πόλης, αλλά και για την επιλογή του να κατεβεί στην εκλογική μάχη με την παράταξη του Κώστα Βοργιαζίδη “ΔΡΑΣΗ με ΓΝΩΣΗ”:

Γεννήθηκα  στην Βέροια την 4η Ιουλίου 1956, όπου και ζω μέχρι σήμερα.

Γονείς μου ο Κων/νος και η Παρθένα Τσαχουρίδη, το γένος Πολιτίδη, προσφυγικής καταγωγής.

Παντρεμένος   με την  Ελισάβετ Ρέπα του Διονυσίου και της Ευαγγελίας, το γένος  Σακά, σ. εκπαιδευτικό.

Έχω  δύο  γιους, τον Κωνσταντίνο, πτυχιούχο Πληροφορικής και Οδοντοτεχνικής Σχολής Θεσσαλονίκης και τον Διονύσιο, πτυχιούχο δικηγόρο Νομικής Σχολής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Λευκωσίας, με εξειδίκευση και στο Κυπριακό δίκαιο.

Είμαι απόφοιτος της Νομικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Δικηγόρος στον  Άρειο Πάγο και ασκώ  μαχόμενη δικηγορία στη Βέροια από το 1981 μέχρι σήμερα.

Νομικός σύμβουλος της «ΑΕΣ ΑΛ.Μ.ΜΕ ΑΕ», του «ΑΣ ΝΕΟΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ»  και δικηγόρος νομικών προσώπων, φορέων, ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Διετέλεσα Πρόεδρος της ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, όταν και θεμελιώθηκε το Πολιτιστικό της Κέντρο.

Δημοτικός Σύμβουλος επί δημαρχίας Ανδρέα Βλαζάκη και Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ  Βέροιας.

Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ , όταν και θεμελιώθηκε το νέο δικαστικό μέγαρο Βέροιας.

Μόνιμο μέλος του ΔΣ  της ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Μέλος στο Σύλλογο Φίλων του ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΙΓΩΝ.

Αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Βέροιας  «ΒΙΚΕΛΑΣ»,  με συμμετοχή σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ιδρυτικό μέλος της Α.Ε.Π Βέροιας. Ιδρυτικό μέλος του συλλόγου «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ». Μέλος των μορφωτικών –πολιτιστικών συλλογών ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ , ΠΡΟΜΗΘΕΑ, του Συλλόγου Γευσιγνωσίας – Γαστρονομίας ΚΑΡΑΝΟΣ, μέλος εθελοντικών ομάδων  και οργανώσεων.

ΔΗΛΩΝΩ παρών στη μάχη από τη θέση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου,  στο πλευρό του Δημάρχου  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗ, μαζί με τους  συνυποψήφιούς μου, στην παράταξή μας «ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ».

« Η πόλη μας, το χωριό μας, είναι το σπίτι μας… »

«Οι συμπολίτες μας, οι συγχωριανοί μας, είναι η μεγάλη μας οικογένεια…»

«Αξίζει γι’ αυτά ν’ αγωνιστούμε! »

banner-article

Ροη ειδήσεων