Πολιτισμός
“Με Κιθαριστική Ορχήστρα Μακεδονίας & ArtGuitaristas “έρχεται” το 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας”
Με την Κιθαριστική Ορχήστρα Μακεδονίας υπό την καθοδήγηση των Καθηγητών Ισίδωρου & Γιούλας Αντωνίου σε σύμπραξη με την Χορωδία “Ορεστίς” αρχίζει 19 Απριλίου, το 4ο Φεστιβάλ Μακεδονίας, στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού.
Το Φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από το 2016, από το Ωδείο Απόλλων Καστοριάς και τον Δήμο Άργους Ορεστικού, με την υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.
Καλλιτεχνικοί Διευθυντές του Φεστιβάλ, είναι οι καταξιωμένοι Καστοριανοί κιθαριστές Ισίδωρος & Γιούλα Αντωνίου.
Στη διοργάνωση θα εμφανιστούν κατά σειρά, το διάσημο Βεροιώτικο Μουσικό Σύνολο ArtGuitaristas του ΔημοΌλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, θα γίνουν στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού, με Ελεύθερη Είσοδο για όλους.







































