Βέροια

Το θέμα της συμμετοχής του Δήμου Βέροιας στο συλλαλητήριο της Βέροιας μετά τις δηλώσεις του Μητροπολίτη

  

Η συνέντευξη τύπου που έδωσε πρόσφατα ο Μητροπολίτης Βέροιας έφερε πάλι στο προσκήνιο το θέμα της συμμετοχής του  Δήμου στη διοργάνωσή του συλλαλητηρίου της Βέροιας, οδηγώντας το Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη να δηλώσει στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο πως πράγματι η Μητρόπολη δεν ήταν διοργανώτρια.

Η δήλωση αυτή έδωσε την αφορμή στο Νίκο Μπέκη να  ζητήσει διευκρινίσεις από το Δήμαρχο, αν ο Δήμος ζήτησε από τη Μητρόπολη να συμμετάσχει, όπως εκείνος δήλωσε, επισημαίνοντας πως το κύρος ενός Δημάρχου πρέπει πάντα να διασφαλίζεται.

Την απορία του πότε αποφάσισε το ΔΣ τη συμμετοχή του Δήμου στο συλλαλητήριο διατύπωσε ο Αντώνης Μαρκούλης, αφού η απόφαση που λήφθηκε από το ΔΣ για το συλλαλητήριο ήταν μόνο η παραχώρηση της Πλατείας και της εξέδρας.

Την άποψή του πως, αφού δεν μπόρεσαν να κάμψουν τη διάθεση των πολιτών να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια, χτυπούν πια τα πρόσωπα που συμμετείχαν διατύπωσε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Σοφιανίδης, εξαίροντας το ρόλο και την προσφορά του Μητροπολίτη Παντελεήμονα ως ποιμενάρχη στην περιοχή μας.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας