Εκδηλώσεις Τοπικά

Το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς σε συμμετοχή στην απεργία της 30 Μάη

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

 ΒΕΡΟΙΑ ΠΛ.ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 10:30ΠΜ

ΝΑΟΥΣΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ 10:30ΠΜ

Το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς σε συμμετοχή στην απεργία της 30 Μάη. Απεργούμε με το πλαίσιο των αιτημάτων του ΠΑΜΕ,  το οποίο θέσαμε στην ΕΛΜΕ Ημαθίας αλλά και σε όλα τα συνδικάτα.

Αντιπαλεύουμε την συγχορδία των πλειοψηφιών στη ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, που σέρνουν το εργατικό κίνημα, με “αιτήματα” κομμένα και ραμμένα στις απαιτήσεις των εφοπλιστών, των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των μεγαλεμπόρων. Μεγαλύτερη “ευελιξία”, φτηνότερη εργασία, μεγαλύτερη φοροληστεία, ισχυρότερη εκμετάλλευση. Αυτά ζητά το κεφάλαιο, αυτά ζητά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ως προϋποθέσεις για να προχωρήσει το δικό της σχέδιο καπιταλιστικής ανάπτυξης και  σε αυτά συμφωνεί ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός.

Το ΠΑΜΕ αγωνίζεται για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος προβάλλοντας τα δικά του αιτήματα και τις δικές του πραγματικές ανάγκες.

Ως εργαζόμενοι  μόνο με οργάνωση και συσπείρωση στα συνδικάτα μας, μπορούμε να βάλουμε τέρμα στα σχέδια κυβέρνησης και κεφαλαίου. Σχέδια που με συμπαραστάτη τις ηγεσίες των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ έρχονται να πατήσουν πάνω στο χτύπημα των εργατικών δικαιωμάτων, στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, των εργασιακών σχέσεων, στη διατήρηση και συνέχιση των πάνω από 600 μνημονιακών νόμων.

Κόντρα στα “αναπτυξιακά” συνέδρια – φιέστες, κόντρα στην “ανάπτυξη” που ευαγγελίζονται για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου, οργανώνουμε τον αγώνα μας με σχέδιο και αποφασιστικότητα κατά κλάδο και χώρο δουλειάς.

Βέροια, 24-5-2018

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

banner-article

Ροη ειδήσεων