Τοπικά

Ευχαριστίες από τον Πρόεδρο της ΝΟ.ΔΕ. Ημαθίας

Θέλω να ευχαριστήσω από ψυχής όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, από την Ημαθία, που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου και προσήλθαν μαζικά και με διάθεση νίκης, για να εκλέξουν τα νέα κομματικά όργανα και τους εκπροσώπους της ΝΔ Ημαθίας (ΝΟΔΕ, ΔΗΜΤΟ, Συνέδρους).
Ευχαριστώ επίσης όλα τα μέλη της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής και των Τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών σε Βέροια, Αλεξάνδρεια και Νάουσα, που έφεραν σε πέρας, με άριστο τρόπο, όλη την εκλογική διαδικασία, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον κανονισμό των εσωκομματικών εκλογών. Ευχαριστίες οφείλουμε και στη Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, που φρόντισε ώστε να γίνουν όλα έγκαιρα και ήταν συνεχώς στη διάθεσή μας για κάθε διευκρίνιση και για κάθε λεπτομέρεια.
Συγχαίρω θερμά όλες και όλους που κατέθεσαν υποψηφιότητα, αυτούς που εκλέχθηκαν και αυτούς που δεν εκλέχθηκαν, τους ευχαριστώ για την καθ΄ όλα ευπρεπή παρουσία τους και τους διαβεβαιώνω ότι στη μάχη που πρέπει να δώσουμε, δεν περισσεύει κανένας.
Τέλος ευχαριστώ την κομματική βάση και τα στελέχη της ΝΔ Ημαθίας που με τίμησαν και ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους, προς το πρόσωπό μου και με επανεξέλεξαν πρόεδρο της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας. Με ανανεωμένη διάθεση για δουλειά, για συνεργασίες, για συγκλίσεις και για πολιτικές που θα μας οδηγήσουν μπροστά, παλιοί και νέοι συσπειρώνουμε το κόμμα και προχωράμε μαζί. Στην προσπάθεια αυτή, καλούμε μαζί μας, όλο τον δημοκρατικό κόσμο και την κοινωνία της Ημαθίας, διότι η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος μας, είναι υπόθεση όλων μας, είναι υπόθεση των πολλών και όχι των λίγων. Μια μεγάλη αλλαγή απαραίτητη για να ξεφύγουμε από τη τραγική μιζέρια του σήμερα και να δημιουργήσουμε τη σύγχρονη αναπτυξιακή Ελλάδα του αύριο, με τη Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό.

 Βέροια, 17 Μαΐου 2018                                                                                    
Παναγιώτης Παλπάνας
Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Ημαθίας

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας