Βέροια

Η γιορτή της μητέρας στην Πλατεία Δημαρχείου από το ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας

Πολύχρωμες ζωγραφιές, ευφάνταστες δημιουργίες και χειροτεχνίες, καθώς και ατέλειωτα παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν την Κυριακή 13 Μαΐου, την πλατεία δημαρχείου, εκεί όπου οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας, τίμησαν τη γιορτή της μητέρας.

Χαρούμενα παιδικά πρόσωπα μαζί με τους γονείς τους, απόλαυσαν ένα πρόγραμμα πλούσιων δημιουργικών δραστηριοτήτων που διαμορφώθηκε ειδικά για τη γιορτή της μητέρας, από τους παιδαγωγούς και τις προϊσταμένες του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας.

Με πολύ μεράκι οι παιδαγωγοί διαμόρφωσαν τα περίπτερα τους, με κάθε είδους δραστηριότητες όπως: ζωγραφική προσώπου, κατασκευές με καρφίτσες που κατασκεύασαν τα παιδιά και χάρισαν στις μητέρες τους, κατασκευές στολιδιών , ζωγραφική σε χαρτί του μέτρου, αφήγηση παραμυθιού και θεατρικά δρώμενα. Στη συνέχεια, τα παιδιά έμαθαν να φυτεύουν τα δικά τους γλαστράκια με τη βοήθεια των παιδαγωγών καλλιεργώντας έτσι την οικολογική τους συνείδηση. Στο πλακόστρωτο φυτώριο που δημιούργησαν, έστησαν ένα ατέλειωτο παιχνίδι παρέα με τους γονείς τους και τους παιδαγωγούς.

Σας ευχαριστούμε που περάσαμε μαζί αυτή την ιδιαίτερη ημέρα προσφέροντας την ανεκτίμητη χαρά της δημιουργίας στα πρόσωπα των παιδιών.

Θερμές ευχαριστίες και στον Αντιδήμαρχο πρασίνου, Βασίλη Παπαδόπουλο, για την ευγενική του προσφορά σε αρωματικά φυτά που στόλισαν με χρώματα και αρώματα το φυτώριο των παιδιών.

Βέροια, 15-5-2018

ο Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Α. Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ

Στέργιος Διαμάντης

banner-article

Ροη ειδήσεων