Βέροια Σχόλια

Και… καλλιτεχνική φλέβα διαθέτουν οι γιατροί της Βέροιας!

Σε βραδιά αποκάλυψης μουσικών ταλέντων εξελίχθηκε η χθεσινή βραδιά, κατά την οποία πολλοί γιατροί της Βέροιας – ανάμεσα σε φίλους τους που έκαναν τη μεγάλη παρέα ακόμη μεγαλύτερη-  αποφάσισαν να βρεθούν όλοι μαζί ξεφεύγοντας για λίγο από το άγχος της εργασιακής τους καθημερινότητας.

Η βραδιά, που ξεκίνησε σαν μια συνάντηση ζεστής ανθρώπινης επικοινωνίας, που την έκανε ακόμη πιο ζεστή η μικρή ορχήστρα, που έπαιζε τραγούδια ποιότητας, απέδειξε την καλλιτεχνική φλέβα κάποιων που πραγματικά ξάφνιασαν με το ταλέντο τους. Και βέβαια δεν ξάφνιασε ο ουρολόγος Κώστας Ρίζος με τα κρουστά και τη φυσαρμόνικά του, γιατί αρκετά δείγματα της μουσικής του γνώσης και ευαισθησίας έχει δώσει δημόσια σε συναυλίες, που τον είδαμε.

Το να βλέπεις και να ακούς όμως τον χειρουργό Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου να παίρνει το μικρόφωνο και να τραγουδά με πάθος Θεοδωράκη, όχι απλά σωστά, αλλά αποδίδοντας λεπτές συναισθηματικές αποχρώσεις των τραγουδιών, ήταν πραγματικά έκπληξη!

Και δεν ήταν ό μόνος. Τον ακολούθησε ο Αντώνης  Τάντσης, ο γυναικολόγος, με την κιθάρα του κι ένα μικρό ρεπερτόριο αγαπημένων λαϊκών, όπως η «Γκιουλμπαχάρ»!

Φαίνεται όμως πως οι επιδόσεις των γιατρών  αποκάλυψαν ταλέντα και του δικηγορικού κόσμου, αφού η συμβολαιογράφος Γιώτα Κωλέττα, που ήταν παρούσα, έκανε ένα καταπληκτικό ντουέτο με τον Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου. «Χρυσοπράσινο φύλλο» υπό τους ήχους της φυσαρμόνικας του Κώστα Ρίζου, «Τι ωραία που είναι ή αγάπη μου», «Όμορφη πόλη»…

Και τελευταία έκπληξη ο δικηγόρος και πρώην βουλευτής Στέφανος Κυριαζόπουλος να τραγουδά με ιδιαίτερη αισθαντικότητα και επιβλητική φωνή τα «Παραπονεμένα λόγια» του Μαρκόπουλου και την «Πιρόγα» του Μικρούτσικου.

Μέχρι τις δύο το πρωί δεν είχαν εμφανιστεί άλλα ταλέντα. Αν το έκαναν λίγο αργότερα, δεν το μάθαμε. Πάντως ανάμεσα στη μεγάλη χθεσινή ιατρική παρέα, οι φήμες λένε πως υπάρχουν κι άλλοι καλλιτέχνες!

Θα ήταν άδικο όμως εδώ να μην αναφερθούν πλάι στους ερασιτέχνες, τα ονόματα των εξαιρετικών μουσικών της ορχήστρας, που δημιούργησαν με τις επιλογές των τραγουδιών, που ήταν βέβαια και επιθυμία των διοργανωτών γιατρών της εκδήλωσης,  την ανάλογη ατμόσφαιρα, ώστε να εκφραστούν τα κρυφά ταλέντα.

Στην ορχήστρα ήταν: Ο Γιώργος Τάμογλου (κιθάρα, τραγούδι), ο Μάκης Πατόπουλος (πλήκτρα), η Ευθυμία Καραγιαννοπούλου (τραγούδι) και ο Χρήστος Δημόπουλος (μπουζούκι).

Μια βραδιά που ξεχώρισε για την ποιότητα και τον αυθορμητισμό της!

far

Φωτογραφίες:  faretra. info

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας