Βέροια

Πρόσκληση συμμετοχής για δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα εργαζομένων από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ

Το ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε. Κ. Μακεδονίας (Παράρτημα Βέροιας), πρόκειται να υλοποιήσει άμεσα πρόγραμμα με αντικείμενο «Ψηφιακές Δεξιότητες Κοινωνικής Δικτύωσης με Εφαρμογές στο Χώρο Εργασίας (Social Media)» .

Τα προγράμματα είναι διάρκειας 50 ωρών, 30 ώρες δια ζώσης και  20 ώρες εξ αποστάσεως μέσω ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας. Για το σύνολο των προγραμμάτων κατάρτισης η παρακολούθηση είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν βεβαίωση συμμετοχής και επιτυχούς ολοκλήρωσης / παρακολούθησης.

Αναλυτικότερα,  ο σκοπός του συγκεκριμένου θεματικού αντικειμένου είναι διπλός. Αρχικά, επιχειρεί να δώσει στον ενδιαφερόμενο μία όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το τι πραγματικά είναι τα social media, ποιες είναι οι δυνατότητές τους και οι κίνδυνοι που εγκυμονούν, ποιοι είναι οι ενδεδειγμένοι τρόποι χρήσης τους και ποιες είναι οι προοπτικές και οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν τα επόμενα χρόνια. Εν συνεχεία, επιχειρεί να εξοικειώσει τον εκπαιδευόμενο με ορισμένα από τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντάς του παράλληλα χρήσιμες συμβουλές και κατευθύνσεις για την αξιοποίησή τους στα πλαίσια του εργασιακού βίου, καθώς και για την οργάνωση και ανάπτυξη κοινωνικών δράσεων, παρεμβάσεων και δικτυώσεων.

Το παραπάνω πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στο χρονικό διάστημα Μάιο – Ιούνιο 2018, στη δομή του ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε. στη Βέροια, Σ. Πέτρουλα 5. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν μόλις συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετεχόντων. Για την επιλογή των εκπαιδευομένων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η υλοποίησή τους εντάσσεται στη Πράξη «Ενίσχυση των προσόντων και της συλλογικής δράσης των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που εκπροσωπούνται στη ΓΣΕΕ».

Περισσότερες πληροφορίες για την Πράξη και τις προϋποθέσεις συμμετοχής δείτε εδώ: http://bit.ly/2o3xoZW

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα του ΙΝΕ: http://www.inegsee.gr/aitisi.

Για πληροφορίες επίσης μπορείτε να απευθύνεστε στο Περιφερειακό ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Κ. Μακεδονίας, Σ. Πέτρουλα 5, Τ.Κ. 59100, Βέροια, τηλ.: 2331071890 & 2331024424, πρόσωπα επικοινωνίας: Μπαρμπαρούση Στέλλα, Φουτσιτζόγλου Κορνηλία.

Facebook page: https://www.facebook.com/inegseeveroia/

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας