Κοινωνία Νάουσα

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας καταδικάζει επίθεση των ΜΑΤ σε συλλαλητήριο για τη Συρία

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας καταδικάζει την εγκληματική επίθεση των ΜΑΤ στο χθεσινό συλλαλητήριο  στην Αθήνα μαθητικών και φοιτητικών συλλόγων ενάντια στην ιμπεριαλιστική επίθεση στη Συρία.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφού έδωσε βάσεις και διευκολύνσεις στους ιμπεριαλιστές – δολοφόνους για να ματώσουν το λαό της Συρίας, χτυπάει όσους διαδηλώνουν ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των  ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ. Θέλει «σιγή νεκροταφείου» για να μη θιγούν οι νατοϊκοί της σύμμαχοι.

ΝΑΤΟ και ΕΕ δε νοιάζονται για τους λαούς, αλλά για τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, την ενέργεια, τους δρόμους μεταφοράς τους.

Οι αγώνες του ταξικού εργατικού κινήματος, της νεολαίας διαχρονικά έχουν στο κέντρο τους τα συμφέροντα του λαού.  Κυβερνήσεις και οι δυνάμεις του κεφαλαίου ήταν έξω από αυτούς τους αγώνες, γιατί στόχος τους είναι η διασφάλιση της κερδοφορίας για τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους..

Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη με τους λαούς – θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων, παλεύουμε ενάντια στο σύστημα που γεννά φτώχεια, πολέμους, προσφυγιά. Καλούμε τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τα λαϊκά στρώματα της περιοχής μαζικά και αποφασιστικά να συμμετέχουν στο αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου Νάουσας την Παρασκευή, 20/4/18, στις 7:00μμ στην κεντρική πλατεία.

Παλεύουμε για:

  • Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου, η βάση της Σούδας που αποτελεί στρατηγικό κέντρο για τα σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.
  • Να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων.
  • Αποδέσμευση της χώρας μας απ’ το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας