Βέροια Ρεπορτάζ

Η βροχή ματαίωσε τις προσδοκίες της Λευκής Νύχτας

Πέμπτη 22 Μαρτίου και η προγραμματισμένη Λευκή Νύχτα γι’ απόψε φαινόταν ήδη από χθες ότι  δε θα πήγαινε καλά για όσους καταστηματάρχες στήριξαν κάποιες ελπίδες πάνω της.

Ο βροχερός καιρός, που κάθε άλλο παρά Άνοιξη θύμιζε, παρά τις ανοιξιάτικα στολισμένες βιτρίνες της αγοράς, στάθηκε εχθρικός απέναντι στην αγοραστική διάθεση του κοινού.

8 το βράδυ: Στην καρδιά της αγοράς κυκλοφορεί κόσμος, όχι όμως πολύς, και με τις ομπρέλες του ανοιχτές κοντοστέκεται στις βιτρίνες.

Κάποια μαγαζιά έχουν περισσότερο κόσμο απ’ ότι συνήθως κι αυτά είναι κυρίως μαγαζιά με ρούχα και παπούτσια. Σε κάποια οι τιμές είναι δελεαστικές.

10 το βράδυ: Η κίνηση στους δρόμους της αγοράς και στα μαγαζιά είναι μικρότερη. Σε κάποια όμως το γυναικείο αγοραστικό κοινό αντιστέκεται και επιμένει.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, Αθηνά Πλιάτσικα, δηλώνει στη Φαρέτρα:

«Κρύα νύχτα από κάθε άποψη. Βέβαια, κάποια σημάδια αγοραστικής ζωής φάνηκαν, αλλά, αν συγκρίνουμε την περσινή ανοιξιάτικη Λευκή Νύχτα με τη σημερινή, η σύγκριση είναι συντριπτική. Αύριο θα μπορούμε να μιλάμε πιο σίγουρα και με αριθμούς.»

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας