Βέροια

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας έκοψε τη βασιλόπιτά του

Σε ατμόσφαιρα εορταστική, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος της Αγοράς, έκοψε τη βασιλόπιτά του και φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, συγκεντρώνοντας γύρω του πολλά από τα μέλη του, στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών.

Με παρόντα το Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα, το Δήμαρχο Βέροιας Κ. Βοργιαζίδη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Π. Τσαπαρόπουλο, την Περιφερειακή Σύμβουλο Ν. Καρατζιούλα ως εκπρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Σ. Ασλάνογλου, τον  Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Σ. Αποστολίδη, τον πρώην Πρόεδρο Ν. Ουσουλτζόγλου, μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου  και μέλη του ΔΣ  του  Εμπορικού Συλλόγου,  η Πρόεδρος του Συλλόγου Αθηνά Πλιάτσικα-Τσιπουρίδου έδωσε  με την  ομιλία της ανάγλυφα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Εμπορικός Κόσμος  αλλά και την αγωνιστικότητα και την αντίσταση που πρέπει να προβάλει για να επιβιώσει.

Τυχεροί της βραδιάς υπήρξαν δύο, αφού υπήρχαν βασιλοπιτάκια για όλους με φλουρί, και φυσικά  το φλουρί της κλασικής βασιλόπιτας.

Οι δύο τυχεροί είχαν ως δώρα ένα τάμπλετ του ΚΕΚ Γνώση και ένα βεροιώτικο αρχοντικό, που φιλοτέχνησαν παιδιά του ΚΕΜΑΕΔ.

Την ομιλία της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου μπορείτε να τη διαβάσετε ΕΔΩ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας