Σχόλια

Η μουσική οικογένεια Ρίζου επί σκηνής

Μουσική οικογένεια η οικογένεια Ρίζου, αφού ο πατέρας Κώστας Ρίζος, ο γνωστός ουρολόγος της Βέροιας, ασχολείται χρόνια ερασιτεχνικά με τη μουσική και οι δυο γιοί του, ο Μιχάλης και ο Κωστής, όχι απλά είναι στα χνάρια του αλλά φαίνεται ότι τον ξεπερνούν, αφού διακρίνονται όχι μόνο στο όργανο, όπως ο πατέρας, αλλά και στο τραγούδι.

Χθες, στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη», με την υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας, του Ομίλου Φίλων Θεάτρου Βέροιας και των Εκπαιδευτικών Α’Βάθμιας Ημαθίας, η οικογένεια Ρίζου ανέβηκε στη σκηνή με το μουσικό σχήμα «Μπούσουλας»,  ένα βεροιώτικο σχήμα πολλά υποσχόμενο, το οποίο πρόσφερε στο κοινό ένα πρόγραμμα έντεχνου τραγουδιού με μεγάλη ποικιλία, όπως θα συνέβαινε με τις εναλλαγές των ακουσμάτων στο ραδιόφωνο, πράγμα που αποδεικνυόταν και από τον τίτλο της εκδήλωσης «Σαν ραδιόφωνο».

Ο πατέρας Κώστας Ρίζος στα τύμπανα και στα κρουστά, δεξιοτέχνης πια στο είδος, και οι δυο γιοί του, στο τραγούδι και στην ακουστική κιθάρα ο Μιχάλης, ο οποίος ήταν και ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, και ο μικρότερος  ο Κωστής, πιάνο, keyboards και τραγούδι. Και οι τρεις, ταλαντούχοι, καταχειροκροτήθηκαν από τον πολύ κόσμο που είχε η εκδήλωση, όπως και το υπόλοιπο σχήμα, αποτελούμενο από τον  Χρήστο Δαμιανίδη, τον Γιώργο Αθανασιάδη και τη Μαρία Θεοχαροπούλου στο τραγούδι συμπρωταγωνίστρια του Μιχάλη.

Άλλη μια μουσική οικογένεια στη Βέροια, η οποία Βέροια φάνηκε για μια ακόμη φορά πως διαθέτει ένα ισχυρό μουσικό δυναμικό.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

Για την εκδήλωση μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

banner-article

Ροη ειδήσεων