Βέροια

Το Πασχαλιάτικο Παζάρι της “Πρωτοβουλίας” και πάλι με πολλά και υψηλής αισθητικής δώρα

Μας έχει συνηθίσει πια η «Πρωτοβουλία για το Παιδί» να περιμένουμε όχι μόνο  δράσεις που καρποφορούν και εκδηλώσεις επιπέδου, αλλά μας έχει συνηθίσει να περιμένουμε και τα παζάρια της, που τα διακρίνει η υψηλή αισθητική  και οι προσεγγίσιμες τιμές.

Το Πασχαλιάτικό Παζάρι ξεκίνησε  το περασμένο Σάββατο 1 Απριλίου στην οδό Ιπποκράτους 36 (δίπλα στο «Μανιτάρι»), και προσφέρει τα δώρα του μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017.

Κάθε μέρα οι επισκέπτες του στέκονται για πολλή ώρα μπροστά στα χειροτεχνήματα που ετοίμασαν οι εθελόντριες του Συλλόγου, και πραγματικά δεν ξέρουν τι να διαλέξουν.

Από τις πρωτότυπες λαμπάδες μέχρι τα ανοιξιάτικά στεφάνια και τα χειροποίητα ασημένια κοσμήματα, το μάτι σταματά σε ένα σωρό δώρα που σε καλούν, για να τα αγοράσεις…

Μια επίσκεψη, λοιπόν, στο παζάρι της «Πρωτοβουλίας», δίνει την ευκαιρία στον αγοραστή να προσφέρει όχι μόνο ένα καλαίσθητο δώρο σε αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά κυρίως βοήθεια στα παιδιά που έχουν ανάγκη το Σύλλογο,  και ο οποίος τα προστατεύει δυναμικά.

far

Φωτογραφίες: faretra. infο

(Το κατάστημα θα είναι ανοικτό κάθε μέρα από τις 9:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 20:30. Το Σάββατο 8 /4 και την Κυριακή 9/4 το κατάστημα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως τις 15:00.)

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας