Αστυνομικό Δελτίο

Θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσυκλέτα στις στροφές του Κάστρου του Πλαταμώνα


Πρωινές ώρες σήμερα (24-09-2016), στο 406,5ο χιλιόμετρο στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, (στο ύψος του Κάστρου Πλαταμώνα), δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός εξετράπη  της πορείας της και συγκρούστηκε με Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 39χρονου οδηγού. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας.

————————————————-

Σύμφωνα με το press-a.gr  οδηγός μηχανής με κατεύθυνση προς Λάρισα έχασε για άγνωστη ως στιγμής αιτία, τον έλεγχο του οχήματος και πάνω σε μια απότομη στροφή πέρασε στο αντίθετο ρεύμα όπου διερχόταν φορτηγό με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω από τις ρόδες του, όπως μπορείτε να διακρίνετε από τις φωτογραφίες της press-a.gr

Ο οδηγός της μηχανής σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά και φέρει κατάγματα στο σώμα του και μετά το ατύχημα είχε τις αισθήσεις του. Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Κατερίνης.

Ο μοτοσικλετιστής να σημειώσουμε πως ήταν πλήρως εξοπλισμένος σε ότι αφορά τον ειδικό ρουχισμό, ενώ την τρελή πορεία του με την μηχανή παρακολούθησε και φίλος του ο οποίος ακολουθούσε την ίδια διαδρομή με άλλη μηχανή.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας