Βέροια Εργασία

Εργατικό Κέντρο Βέροιας και Σωματεία τίμησαν την Εργατική Πρωτομαγιά στη Βέροια – photo

Με συγκέντρωση σήμερα στην Πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας, το Εργατικό Κέντρο, η ΕΛΜΕ Ημαθίας, Ο Σύλλογος  Εκπαιδευτικών Ν. Ημαθίας  αλλά και άλλοι φορείς τίμησαν την Εργατική Πρωτομαγιά.

Οι ομιλητές επικεντρώθηκαν κυρίως στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατέβασε αιφνιδιαστικά η Κυβέρνηση στη Βουλή και στις επιπτώσεις που θα έχει η ψήφισή  του γενικά για όλους τους εργαζόμενους.

«Απεργούμε και διαδηλώνουμε, για να ανοίξουμε δυναμικά το αγωνιστικό μέτωπο ενάντια στο ασφαλιστικό, το φορολογικό, στην ανεργία, στις ιδιωτικοποιήσεις, την εργοδοτική αυθαιρεσία, τις λογιστικού χαρακτήρα μεταβολές – περικοπές  στην εκπαίδευση.

Καλούμε τους εργαζόμενους να δυναμώσουν τον αγώνα τους για όλα όσα τους ανήκουν. Να μη συμβιβαστούν με τη φτώχεια και την ανεργία» κατέληξε ένας από τους ομιλητές της συγκέντρωσης.

Στη συνέχεια, ακολούθησε πορεία με συνθήματα στους κεντρικούς δρόμους της Βέροιας.

Φωτογραφίες: faretra.info

 faretra.info-1h -mah-ekv-veria faretra.info-1h -mah-ekv-veria faretra.info-1h -mah-ekv-veria faretra.info-1h -mah-ekv-veria faretra.info-1h -mah-ekv-veria faretra.info-1h -mah-ekv-veria faretra.info-1h -mah-ekv-veria faretra.info-1h -mah-ekv-veria faretra.info-1h -mah-ekv-veria faretra.info-1h -mah-ekv-veria faretra.info-1h -mah-ekv-veria faretra.info-1h -mah-ekv-veria

 

banner-article

Ροη ειδήσεων

Ο Λόμπο